Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Je potřeba mít pro jakoukoliv diskusi o činnosti policie praxi u policie?
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
Samozřejmě, kdo jsi, abys hodnotil nebo zpochybňoval! Pokud by nešlo o plnění čárek za pokuty, jasně, že ho měli zastavit hned.
Jedním dechem budeme ohrnovat nos nad řidičema kamionů a jejich “zkus si to řídit”. A zároveň budem říkat “co víš o práci příslušníka”.
Jedním dechem budeme ohrnovat nos nad řidičema kamionů a jejich “zkus si to řídit”. A zároveň budem říkat “co víš o práci příslušníka”.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Zajda: tak minimálně by člověk měl být erudovaný v něčem, co chce kritizovat. Když o tom lautr nic nevím, ale vynáším kategorické soudy, vypadá to přinejmenším divně…
bojler: to je taková obyčejná demagogie.
Řídit kamion nechce nic jiného, než udělat si papíry a můžeš jezdit. Zda dobře nebo špatně, to je věc jiná. Že kamioňák předjíždí v zákazu nebo tě při předjíždění omezuje, není nic, co by souviselo nějak speciálně s výkonem jeho práce. Je to pouze porušení pravidel, které se učil u ŘP C. Kdybych já osobně ten kamion nikdy neřídil, tak jim třeba i věřím
U policie je to úplně jiné. A to je právě to, proč kritika od člověka, který nikdy u žádné z jejich složek nepracoval, není na místě. To fakt není jako řídit kamion.
Ale klidně si dál mysli, že je
Kritizovat samozřejmě můžeš, co chceš. Akorát u lidi, kteří dané problematice rozumí, seš za blba.
bojler: to je taková obyčejná demagogie.
Řídit kamion nechce nic jiného, než udělat si papíry a můžeš jezdit. Zda dobře nebo špatně, to je věc jiná. Že kamioňák předjíždí v zákazu nebo tě při předjíždění omezuje, není nic, co by souviselo nějak speciálně s výkonem jeho práce. Je to pouze porušení pravidel, které se učil u ŘP C. Kdybych já osobně ten kamion nikdy neřídil, tak jim třeba i věřím
U policie je to úplně jiné. A to je právě to, proč kritika od člověka, který nikdy u žádné z jejich složek nepracoval, není na místě. To fakt není jako řídit kamion.
Ale klidně si dál mysli, že je
Kritizovat samozřejmě můžeš, co chceš. Akorát u lidi, kteří dané problematice rozumí, seš za blba.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Mel jsem v praci ex vojaka, byl to strasny lempl. A pak sel delat k policajtum, semtam ho potkam.. moc velke mineni o tech obycejnych slozkach nemam
Pravda vyděsí
- Truck Daškam
- Letec
Po delší době jsem jel D3, kde je těch 150. Jel jsem tacho 160 (takže reálně na těch malých zimákách cca 148) - předjížděl jsem jen já a za celou dobu mě předjelo 1 (jedno!) auto - ten jel tak 180 a jel by tak, i kdyby tam bylo 130.
Pak jsem ho dojel a předjel, když se vyblbnul a jel normálně s ostatníma. Zdravím DOMINIK8 s bílým BMW
Pak jsem ho dojel a předjel, když se vyblbnul a jel normálně s ostatníma. Zdravím DOMINIK8 s bílým BMW
Chápeš to?
Zcela opačně! A u státu a policajtů dvojnásob!
Jejich cíle a motivace jsou často zcela vychýlené od potřeb občanů, kteří v demokraciích stát a tím i policii řídí. Bez zpětné vazby se stane, že podobná instituce se zcela uthne z řetězu.
Je asi zbytečné kritizovat "pěšáky" nebo jerryho hate na každého policajta. Kritizovat systém z pozice "plátce" mi ale přijde zcela v pořádku. Společnost nastavuje hranice a práva policistů. Nejen ve volbách, ale i veřejnou diskuzí.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Pokud už jsi odbočil od věcné debaty k osobním invektivám, tak si dovolím také něco poznamenat. Stárnutí nemine nikoho, není jiná volba. Ale policajtem se každému být nepoštěstí, tam ta volba je možná
Možná v pohledu na politiku a její represivní složky se mohu někomu, kdo se mnou nesouhlasí, zdát dědkem. Ale jsme na autoforu, takže k tématu. Jezdím rád miatou, užívám si točivý motor hbitého sviště, mám rád manuální řazení, rád si střihnu meziplyn, obrázek nechť si každý udělá sám, nech to na něm
Diskutujme v budoucnu raději k věci. OK?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Brus: je to stejné, jako mezi učiteli, prodavačkami, lékaři, uklízečkami, profi řidiči….
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
HM: s tím naprosto souhlasím! A také jsem hlasitým kritikem toho systému.
Ono jsou i ti kluci na ulici vesměs úplně v pohodě, ale jak jsem psal výš - všude jsou nějaké výjimky.
Ono jsou i ti kluci na ulici vesměs úplně v pohodě, ale jak jsem psal výš - všude jsou nějaké výjimky.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jerry: souhlasím. Byla to volba v jistém věku. Později jsem pochopil, že o moje názory ten systém nestojí a tudíž jsme se rozloučili.
Toho dědka jsem myslel spíš ohledně nasranosti na všechno a všechny. Mám takového tchána - rovněž rozumí úplně všemu, co na ČT24 vysílají. Dělal by všechno jinak a samozřejmě mnohem lépe. Sic dělal ještě stovku vyhlášku, tak dopravě rozumí lépe, než kdokoliv jiný.
Toho dědka jsem myslel spíš ohledně nasranosti na všechno a všechny. Mám takového tchána - rovněž rozumí úplně všemu, co na ČT24 vysílají. Dělal by všechno jinak a samozřejmě mnohem lépe. Sic dělal ještě stovku vyhlášku, tak dopravě rozumí lépe, než kdokoliv jiný.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW