Zajímavé nabídky / slevy
Re: Zajímavé nabídky / slevy
Mne se docela libi ten e hybrid a asi i financne vychazi nejlepe. Ale to uz ma 2.3t skloro no
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Pokial to mas kde nabijat, pokial vacsina ciest je okolo baraku a nie dlhe streky po dialnici, nevadi mala nadrz a maly kufor...tak preco nie. Minimalne oproti zakladnemu TDI/ TFSI to ma nejaku dynamiku.
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
No nejvic se bojim toho kufru. Nabijeni v garazi, 90% cest praha a okoli. Je to levnejsi nez silnejsi tsi nebo 3.0 nafta. Ale nevim no.
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Tak momentalne koukam na Elroq Sportline 85x v plny vybave.
Cenikovka cca 1350 , sleva 14% = 1161k s dph
Zvazuju snizit vybavu a ubrat 4x4 a dostat de treba na mega.
Uvaha je ze to bude auto ktery si necham na dlouho a postupne z nej bude druhy az se vzmuzu na neco poradnyho pro sebe.
Otazka - jaky jiny auto do 1.2m s dph koupit. Idealne EL, pripadne plugin.
Nechci Teslu, nechci cinu, nechci superb,passat a podobny shit na MQB, uz takhle mi je jasne ze to MEB bude neprijemny prechod z MLB.
Cenikovka cca 1350 , sleva 14% = 1161k s dph
Zvazuju snizit vybavu a ubrat 4x4 a dostat de treba na mega.
Uvaha je ze to bude auto ktery si necham na dlouho a postupne z nej bude druhy az se vzmuzu na neco poradnyho pro sebe.
Otazka - jaky jiny auto do 1.2m s dph koupit. Idealne EL, pripadne plugin.
Nechci Teslu, nechci cinu, nechci superb,passat a podobny shit na MQB, uz takhle mi je jasne ze to MEB bude neprijemny prechod z MLB.
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Jestli to nemusí být nový, tak za ty peníze BMW iX.
nutne nemusi, ale tak rok max. ix ee. ja bych chtel treba za 2r prejit na ix3, i3 touring nebo treba ex60. ale ted ty penize davat nechci
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Asi bych si vzal 3 roky starýho Enyaqa s 22.000 km za 500 vč. daně. Nebo Q8 etron 3 roky, 26.000 km za 1,35 mil. vč. daně. A za rok dva to zase prodal.
Související otázka k temu Enyaqu: Co sem ho (ie. pár kusů) prozatím potkal, dycky to byla nějaká strašná/křiklavá barva ("svítivě zelená" apod). Dělají to vůbec i v "normálních" barvách?
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.