Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Skusal, ked vypnem senzor tak to ide vpodstate nonstop, ked dam o polohu vyssie na automatiku tak len par krat za jazdu...
Auto ma rok a je v zaruke, tak nech si menia a platia co len uznaju za vhodne. Aj ked nie som velmi nadseny z toho ze to budu rozoberat.
Auto ma rok a je v zaruke, tak nech si menia a platia co len uznaju za vhodne. Aj ked nie som velmi nadseny z toho ze to budu rozoberat.
Tak jsem po měsíci došel k STI. Vzal si správný boty a těšil se jak malý děcko. 100 kilaku teroru, push day v posilce, plány velkolepy
Vybita baterka.
Sundat nabíječku z Fordu
Chytlo to.
Prirezly desky.
Votriskat šroubovákem.
Nula nic.
Tak jdu jenom do hospody
Vybita baterka.
Sundat nabíječku z Fordu
Chytlo to.
Prirezly desky.
Votriskat šroubovákem.
Nula nic.
Tak jdu jenom do hospody
black on black, petliter, jebem na too 
- Truck Daškam
- Letec
Přirezlý desky tak, že by to rozjezdem nepovolilo jsem ještě nazažil.. jak dlouho to stálo?
Chápeš to?
Asi měsíc.
Nakonec se vosekavali i predky. Ale uz brm brm
Nakonec se vosekavali i predky. Ale uz brm brm
Hrozně mě sere můj chlebodárce. Korporát, jehož DNA byla decentralizace a autonomie. Byla
...nic víc, jen jsem si potřeboval ulevit.
...nic víc, jen jsem si potřeboval ulevit.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Klidně se trochu rozepiš, docela mě to zajímá.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- GeneHawkins
- Letec
Přesně tak, klidně se rozepiš, mě to třeba nezajímá vůbec...
Chlebodárce určo naznal, že to HM dělá napiču a když nad něj narvou ještě 2 levely manažerů (co sice provoz v životě neviděli, ale mají názor), kteří mu budou 24/7 radit a požadovat vyplnění 157 reportů, tak HM zničehonic vytáhne z levý kapsy 150 spolehlivých kamioňáků a z pravý kapsy 10 zákazníků, ochotných platit 3EUR/km v kolečku.
Nebo tak nějak?
Reporting a roztleskávačka v ceně 20T EUR+ bez reálného výkonu a vlivu included.
Aktuálně mě ale nasrali kvůli penězům. Na úrovni EU Divize jsme ještě za Covidu vydělávali desítky mio EUR. Pak 2 roky stagnace, konzultanti za bambilion nakreslili hokejky, firma to akceptovala, implementovala a první rok skončila ve ztrátě. Teď přišel email, abychom se dobrovolně vzdali odměn za minulý rok ve prospěch blaha firmy.
Aktuálně mě ale nasrali kvůli penězům. Na úrovni EU Divize jsme ještě za Covidu vydělávali desítky mio EUR. Pak 2 roky stagnace, konzultanti za bambilion nakreslili hokejky, firma to akceptovala, implementovala a první rok skončila ve ztrátě. Teď přišel email, abychom se dobrovolně vzdali odměn za minulý rok ve prospěch blaha firmy.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Hale a ja nejsem moc korporátní typ, ale co realisticky čekají, ze se stane? Add poslední věta.
Vy nejste zadnej startup s equitou nastrelenyma nadsencema, tohle se kurva dělá za prachy
Vy nejste zadnej startup s equitou nastrelenyma nadsencema, tohle se kurva dělá za prachy