Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Policejní kontroly a měření
Provedený update příspěvku: doplněno video a fotka protisměru
Chlopi, dotaz - nevíte o tom někdo něco víc?
Díky té své chorobné nespavosti chodím večur do postele (zbytečně - 12hod v posteli = sem tám pár minut spánku) už hned po pičasí na čt1 (f sedum). Předefčírem nebo kdy v upoutávce na hlavní zprávy čt1 říkali, že PaCh představil nový způsob měření rychlosti..... víc nevím....
Díky té své chorobné nespavosti chodím večur do postele (zbytečně - 12hod v posteli = sem tám pár minut spánku) už hned po pičasí na čt1 (f sedum). Předefčírem nebo kdy v upoutávce na hlavní zprávy čt1 říkali, že PaCh představil nový způsob měření rychlosti..... víc nevím....
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Tak. Dialektika - Neska v noci sem usnul, ale... naprosto děsný sen, který mě tak vybudil, že sem musel už fpět z postele jakmi bylo blbě.... grrrr. Ale zase dyž už sem vzhůru, po ránu mám čistou hlavu, taxem si zpoměl, že existuje něco jako dig. archiv čt a tam sem to našel: 15. únorce ve zprávách čas 29:16 - neřekli tam ale nic pro mě nového a zásadního. Planý poplach.
- Truck Daškam
- Letec
Dneska Průmyslová od Prahy 9 za křížením s Českobrodskou... Radar a hned vedle měli ten fotící dalekohled
Chápeš to?
Částečně offtopíč: Tady u nás na dědině si kdosyk pořídil 5er stejný/hodně podobný těm neoznačeným PaChovým 5er (už sem tu dokonce i jednoho potkal kdysik vloni v létě) a často stojí/parkuje u cesty ... a já z toho mám dycky záchvat.... 
- Truck Daškam
- Letec
Někdo se tím baví.
Kamarád má Octavii 3, je "fanouškem" PČR a až na R18 vypadá přesně jak policejní.. včetně černého rámečku na RZ bez reklamy
Kamarád má Octavii 3, je "fanouškem" PČR a až na R18 vypadá přesně jak policejní.. včetně černého rámečku na RZ bez reklamy
Chápeš to?
V Toyote mam pocit hrozně pozdních detekci. I dneska mi to pri dojíždění policejního Supa vubec nebralo, až prakticky na jeho úrovni to začalo řvát. Dobrzdoval jsem vedle nej tak ze 150.
Je možný, ze to zapinal až kdyz viděl jak se blížím, nebo je neco spatne?
Je možný, ze to zapinal až kdyz viděl jak se blížím, nebo je neco spatne?
black on black, petliter, jebem na too 
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je. Teď je to jejich metoda měření.
Takhle dneska čapli nějakého Němce na D1 - odhadem jel tak 180 tempomat. Když jsem je míjel na sjezdu, už byl Ramer OFF.
Takhle dneska čapli nějakého Němce na D1 - odhadem jel tak 180 tempomat. Když jsem je míjel na sjezdu, už byl Ramer OFF.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Dneska jsem projel žlutou, hned po projetí kabiny tam musela dle mě svítit už červená (svitila žlutá už dlouho). Za sebou vidím Scalu PČR, tak jsem čekal že si mě sloví...
Na dalších světlech ta samá situace, já zastavil na žlutou a se Scalou smykem odbočil na červenou
Na dalších světlech ta samá situace, já zastavil na žlutou a se Scalou smykem odbočil na červenou
Chápeš to?