VZKAZY
Re: VZKAZY
Cestáři (okres VS a FM) zase zachrápali: Fčera (neděle) dost nasypalo, ale skoro nic neudělali dyž neděle, bordel na cestách zůstal fšude fest, v noci jim to zmrzlo tak, že neska ni sůl už nefungovala (Sibiř pod -12). Sem musel do FM ráno (nalačno=tomi je ešče víc blbě než dyž snídám) odevzdat kref a bylo to teda doslova za trest. Tfuj. (Ale je třeba mít radost z maličkostí (pro někoho samozřejmostí): dojel sem tam i z5 bez úrazu.
)
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Tys to přivolal, teda (prozatím) jen do mých snů. Neska v noci sem zase snil (děsně, inak to už ani asi neumím): Už sem tu spal mockrát, že mě ten (prozatím bezvýsledný) boj s tím mým "blbě" psychicky vyčerpává, že už mívám pocit že není odkud brát (sílu NATO s tím bojovat). A neska v noci sem snil (naštěstí jen), že mi ta psychika opravdu došla a že sem se z toho zvencnul akoráth tak pro Chocholouška. Brrr. TBNT.
Tohle je přesně to, co ti Psycho***** umějí řešit. K ženě (psychoterapeutka) chodí většina lidí zdravých (nic bys na nich nepoznal)...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Já už k psychošovi chodím roky (pro prášky na spaní), tak mu to příště možná vyevím, co sem snil.
AD Hynčica: Ze idiot z Toptransu zarve nájezd na dálnici soupravou se dvěma vleky se dá pochopit.
Ze si Vas šofér stoupne standardní soupravou do kruhace pod najezdem tak, aby toptransak nešel objet, to už ne. Takovou picu bych nezamestnaval ani já
Ze si Vas šofér stoupne standardní soupravou do kruhace pod najezdem tak, aby toptransak nešel objet, to už ne. Takovou picu bych nezamestnaval ani já
black on black, petliter, jebem na too 
100% by ze sebe vysypal minimálně 10 dobrých důvodů, proč to nešlo udělat jinak.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124