Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Ale to se divím, ze se to "nak neudelalo" 
black on black, petliter, jebem na too 
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
GH: spíš je podivná ta argumentace, že je obvyklé, aby se na staré auto (a že ta A6 už něco za sebou má) počítaly nové díly. To bych si vytisknul a připojil ke každému nároku pojišťovnám 
Stepan: tam bude asi jiný problém - nejspíš někoho hodně sral. A nejspíš to byl jeho velitel.
Stepan: tam bude asi jiný problém - nejspíš někoho hodně sral. A nejspíš to byl jeho velitel.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- GeneHawkins
- Letec
No jako - počítat to můžou, ale počítají případnou opravu, nikoli škodu, která vznikla...
-
mlunovozík
- Autoškolák
Taky mi ty počty přijdou ze strany soudu nějaké divné. Za mne bych použil pojišťováckou metodu. Škoda rovná se odhadní zůstatková cena vozidla bez nehody (srovnáno s tím, za co obdobné vozy prodávají), mínus za kolik se prodal vrak. Ceny hypotetické opravy s tím nemají co do činění
Na tourane sa zacali nahodne spustat stierace... Niekedy 3-4dni vobec, niekedy za 10km jazdu 5x zotru samovolne
To zas bude zabava kym na to v servise pridu
To zas bude zabava kym na to v servise pridu
jsem si tady kdysi stezoval, jak drazi spoluobcane chteli modre zony s co nejvetsim rozsahem a nejvyssi cenou.. dikybohu to neproslo zastupitelstvem
Pravda vyděsí
- GeneHawkins
- Letec
Samozřejmě vím, že to může být cokoli, ale já jsem na Maree kdysi vyměnil cyklovač, ovladače, motor, dělalo to furt. Vlastně roky, čas od času. Pak mi začlo vadit, co mě stojí vody ostřikovače světel, tak jsem vyndal to větší časové relé na ně, a bylo po problému... Jen pro zajímavost.
Podla autorizaku to zvykne byt vadna packa, vraj ju skusia vymenit ale az tak za 2 tyzdne...
Máš zapnutý sensor pro automatické spouštění? Pokud ano, nepomůže ho vypnout?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- GeneHawkins
- Letec