Pokud se tam někde realizuje stavba, tak úředník netuší, jak velká vozidla
Ne, úředníci na to ve většině případů prostě serou. V rámci stavebního povolení leckdy je určena příjezdová cesta (právě kvůli různým omezením na cestě) a proto se to schvaluje.
Na stavby jezdí auta nad 12t/4m úplně normálně, doba Avií a Roburů je 30let pryč
ale taky nemusí... Úředník nemá věšteckou kouli.
A pokud v povolení výjimka není, tak si to má ten, kdo tus stavbu realizuje, překontrolovat. Je to v jeho zájmu.
Ale to, že točvolant prohlásil, že úředníci na to většinou serou, je nejvíc!
kdybych já postavil parkoviště bez vjezdu a takto požádal o schválení, tak je to jistě moje chyba, pokud mi to takto schválí Co je na tom složité k pochopení?
Už vidím, jak by všichni řvali, kdyby úředník vzal papíry, nejdřív je všechny poctivě přečetl, pak šel na místní šetření a pak si to znovu četl a srovnával se skutečným stavem...A dny by plynuly a plynuly. A točvolantu by zatuhnul mix z toho čekání
Takhle žádný parkoviště legálně nepostavíš. Už při územním rozhodnutí musíš mít vyjádření příslušného dopravního úřadu, že ke stavbě je zajištěn přístup z veřejných komunikací. Že tento technicky odpovídá nárokům výstavby, tak i nárokům plynoucím z budoucího užívání stavby. A úředník na dopravním úřadě opravdu nemá křišťálovou kouli, ale má pasport sítě komunikací a z ní jasně plyne jestli se ke stavbě dá dojet nebo ne. A k vyjádření dostává projektovou dokumentaci.
A prej nějakej mongol co zjistil že se pod tu kontrolu vejšky nevejde, tak couvnul, dal plnej a na hulváta to prostě projel Tyhle národy maj fakt jiný smýšlení
Další story z tohoto místa.
Ukrajinec se "nevšiml" té kontroly vejšky a projel to.
Následně nesmyslně to procouval skrz tu kontrolu zpátky, aby ji objel a při plném rejdu rozpáral zadním nárazníkem Mercedes
Bejt z východu je prostě životní styl, to není možný
Tihle blbci z východu jsou navíc i neskutečně sebevědomí. Vídávám mongola, co opakovaně parkuje, kde nemá, navzdory pokutám od měšťáků. Tady na horách je na vchodu vyvěšen plánek, kde neparkovat kvůli odklízení sněhu. Všichni to respektují, až na ukrajinku, co má dočasnou ochranu.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
U nás v ulici parkoval jeden s Octavií a nenechal si vysvětlit, že na žlutých křížích parkovat nesmí a už vůbec ne blokovat jiné auto (jakože moje auto). Hájil se, že to nemá kam dát a stojí tam jen 20-22h a pak jede pryč - on měl nějaký pocit, že v tuhle dobu nikdo nikam odjíždět nebude
Tak tam parkuje jinej ukrajinec s BMW, ale ten tam nechává telefonní číslo