VZKAZY

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
M.Z.
Letec

Re: VZKAZY

Příspěvek od M.Z. »

Co bys nechtěl, za pár korun.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Akoze, chapem ze ide o princip... Ale
1. nabija raz za 2-3dni takze s tym nabijacku clovek ani nenosi
2. tie macbooky aj celkom dost lacne na to co ponukaju. Tenky, lahky, premiovy na dotyk, hapticky touchpad, skvele repraky, bateria vydrzi dlhsie ako na mobile a hlavne krasny displej.
3. Tie pribalene nabijacky su aj tak dost zle, o dost vacsi zmysel dava nejaka miniaturna 45-60W GaN nabijacka... Ja svoj nabijam nabijackou na mobil.

50 000czk alternativy s windowsom neponukaju nic z toho. A to vravim ako clovek ktory apple vobec nepouziva, pretoze technicke aplikacie na to neexistuju.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Jsem ted USA / Mexiko a začínám mít nezvratny pocit, ze cimkoliv coe menší nez Tahoe se nedá dojet ani pro rohlíky 🤭
Ale nechtej za to v AO málo kluci usaty.
black on black, petliter, jebem na too :ar!
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

řidičBOB píše: včera, 17:02 jako kucí od nakouslého jabka - chtí za noťas 50 tyček a nedat k němu ani adaptér, to je slušný podnik :-) Já vím - ekologie. :ymhug: Ale takhle to příště může dát i bez displeje - stejně už máme doma 2 televize, několik tabletů a taky na lednici mám displej \m/
MacBook Pro 14" M5 CZ 2025 Stříbrný, s Nanotexturou - bez napájecího adaptéru
takhle to šlo i s tlf. K Air M4 2025 jsem ještě dostal. Fakt je ten, že jich mám tři prdele. Aspoň, že dali kabel, ty mají omezenou životnot, narozdíl od nabíječky samotné
Pravda vyděsí
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Ja mel vzdy windows, doma mam docela nadupanej desktop, ale v praci sem fasoval Mac a neda se to vubec srovnavat, minimalne na urovni notebooku. Je to stara M1, 5 let, stale to vydrzi nabity cely den, vykon jak svin. Ale ten OS me sere a nelibi se mi. Mam jeste svuj starsi win notebook ale jestli budu jeste nekdy potrebovat kupovat notebook tak uz jedine apple. a ten air zas tak moc nestoji a vykon to bude mit dostatecny taky
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Juiorka má taky NTB jakési jappko a je s ním i s OS spokojená (= je flexibilní bo juniorka)), já bych už cokoli inačího než Wokna nezkousnul (= stará kunzerva, co zamrzla v devadesátkách a odmítá přijmout cokoli novějšího) proto mám NTB pr-Dell s W11.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Loni v létě si kolega vybral Air 13,6" s M2, 16GB a 256GB a stál 20 bez daně. To mě převapilo, že je to tak "levný". Jsem žil v domění, že ty jabka jsou tak 40-50. Nevyznám se v tom.

Sám jsem měl air před snad 15 lety a vůbec jsem si na to nezvykl. Tehdá mě sralo, že widle měli běžně 0,5 tera disk a tohle mělo SSD 128 což bylo vlastn nepoužitelný. Ale lehký to teda bylo fest a machr index v topu :D
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Ja som skusal snad vsetky windows notebooky do 50 000czk a vsetky boli naprd. Bud zla klavesnica, alebo zly displej, alebo malo RAM, alebo zla konstrukcia, alebo chybal LAN port, alebo to malo pomale wifi...

Nakoniec som za 145€ zobral repasovany thinkpad t14 gen1 s AMD... Vymenil na tom displej, klavesnicu, ssd, wifi kartu, doplnil ram a dohromady za 300€ a 2 hodiny prace spokojnost :D
Odpovědět