Přituhuje
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Přituhuje
řidičBOB: Nikdy nikde jsem netvrdil, že to co tam popisuješ kamiony nedělaj - dělaj. Zejména zahraniční, kteří jedou v levým s čechama, ale ti následně jedou právě do centra.
Ale rozhodně to tam dělaj v menší míře, než OA.
Všimni se mé řečnické otázky " Jakpak se to asi stalo, že?". Takže ne, nevím. Ale jelikož vím co se tam často děje, lze příčinu s 90% jistotou určit
Ale rozhodně to tam dělaj v menší míře, než OA.
Všimni se mé řečnické otázky " Jakpak se to asi stalo, že?". Takže ne, nevím. Ale jelikož vím co se tam často děje, lze příčinu s 90% jistotou určit
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A proto je rozdíl, alespoň co se týče průjezdnosti, jestli to udělá osobák, který objedeš nebo čurák, co si stoupne do levého a zablokuje to úplně…byť by mohl odjet.
Takže víš úplný hovno, ale zrovna se ti hodí tohle, takže 90%.
Prostě řidič mixu.
Takže víš úplný hovno, ale zrovna se ti hodí tohle, takže 90%.
Prostě řidič mixu.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jak jsem psal - najednou to šlo!
BTW - on už byl ve "třetím" pruhu. To prostě hlava nebere.
BTW - on už byl ve "třetím" pruhu. To prostě hlava nebere.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Jop, že tu nehodu objet šlo, což?jestli to udělá osobák, který objedeš
Úplně vidím jak se chtěl nasrat před kamion, ten ho nepustil, tak dal brzdu v levým a ten kamion za ním to vyslal k levýmu okraji. Taky je tam nepouštím a když se budou ještě vztekat, klidně jim tam vyšlu fakáček.
Může jet v pravém pruhu úplně stejně, jako jedu já - nikdo a nic mu v tom nebrání. Že se sere levým dopředu je jen pouze jeho volba, tak at si to vyřeší sám a mě do toho netahá
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já nikde nepsal o nehodě. Já psal o kamionu v levém pruhu, který nešlo objet.
Rozumíme si nebo to chceš namalovat?
Co ty vidíš, není vůbec směroplatné. Já vidím kokota, co stojí vlevo a blokuje levý pruh, který mohl normálně jet.
Rozumíme si nebo to chceš namalovat?
Co ty vidíš, není vůbec směroplatné. Já vidím kokota, co stojí vlevo a blokuje levý pruh, který mohl normálně jet.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Dneska jsem 2x odbočil do místa, kde to bylo zakázáno vozidlům nad 3,4m
Pak jsem porušil tu značku (3,4m), objel tu výškovou kontrolu a za ní zacouval do stavby (bo tam mají vjezd)
Škoda že se mnou nejel petr_riha, on by mi poradil co s tím a stavbě by vysvětlil, že ten dům prostě postaví jinde. Šlus!
Když už teda - nechápu že takto situovaný vjezd dostal povolení.
Za prvé by mělo bejt DZ doplněno o tabulku "mimo vozidel stavby" a vjezd by měl bejt před tou kontrolou, protože ta se musí objet po kolejích a protisměrem. Ale jasně - všeznalý úředník neví, že na stavbu jezdí auta vyšší než 3,4m. To je totiž divný, kdo by to byl řekl
Pak jsem porušil tu značku (3,4m), objel tu výškovou kontrolu a za ní zacouval do stavby (bo tam mají vjezd)
Škoda že se mnou nejel petr_riha, on by mi poradil co s tím a stavbě by vysvětlil, že ten dům prostě postaví jinde. Šlus!
Když už teda - nechápu že takto situovaný vjezd dostal povolení.
Za prvé by mělo bejt DZ doplněno o tabulku "mimo vozidel stavby" a vjezd by měl bejt před tou kontrolou, protože ta se musí objet po kolejích a protisměrem. Ale jasně - všeznalý úředník neví, že na stavbu jezdí auta vyšší než 3,4m. To je totiž divný, kdo by to byl řekl
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ještě, že máme všeznalé točvolanty 
Předpokládám ale, že ta situace je trošku jinak a začíná tak, že je tam stálé svislé DZ, zakazující vjezd vozidel nad 3,4m
Předpokládám ale, že ta situace je trošku jinak a začíná tak, že je tam stálé svislé DZ, zakazující vjezd vozidel nad 3,4m
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
No pochopiteně, vždyt to píšu. Je to zde - ten vjezd je přímo zde, jak stojí ten modrej Ford - a on teda před tím být nemůže, protože ta nová budova se staví natěsno u té, co tam stojí
Ale asi jsem úředníky obvinil neprávem, on je ten vjezd tady asi na černo (tipuju dle toho, že není nijak označen DZ)
https://mapy.com/cs/turisticka?pid=9479 ... z=19&ovl=8
A prej nějakej mongol co zjistil že se pod tu kontrolu vejšky nevejde, tak couvnul, dal plnej a na hulváta to prostě projel
Tyhle národy maj fakt jiný smýšlení
Ale asi jsem úředníky obvinil neprávem, on je ten vjezd tady asi na černo (tipuju dle toho, že není nijak označen DZ)
https://mapy.com/cs/turisticka?pid=9479 ... z=19&ovl=8
A prej nějakej mongol co zjistil že se pod tu kontrolu vejšky nevejde, tak couvnul, dal plnej a na hulváta to prostě projel
Chápeš to?
tyjoo dík za mapu! prošel jsem si to virtuálně a teda koukám jaké je to zákoutí. Kdo by to čekal. Super pavlač
(y) a ten servis ve dvorku. Dřív šlo evidentně parkovat na střeše. Cool.