Elektromobily a vse kolem nich

Elektromobily, hybridy, alternativní paliva a vše kolem emisí nebo spotřeby paliva.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Elektromobily a vse kolem nich

Příspěvek od pavproch »

Pro mě jo - jaxem spal, (občas/zřídka, ale už sa to stalo víckrát) sa v 8 ráno dozvím, že po obědě mám být fPilzni a večer zase doma - elektrikou neřešitelné.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Dojezd 1000 km není nutný, ale tankování za 5 min jo. To nabíjení je velký problém zvlášť pro ty, co nemohou nabíjet doma. Kdo chce trávit čas po nabíječkách?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Ale mít nádrž na 1000km by taky bylo KŘASNÉ, bohužel je to technicky (třeba i quli STK) neřešitelné. Jinak těch 5min = souhlas.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jerry píše: dnes, 11:52 Dojezd 1000 km není nutný, ale tankování za 5 min jo. To nabíjení je velký problém zvlášť pro ty, co nemohou nabíjet doma. Kdo chce trávit čas po nabíječkách?
Šak počkej, oni by ti vysvětlili, že si máš dělat bezpečnostní pauzy a za tu dobu můžeš dobíjet :D
Já se dycky bavím u Humpolce, kde ti lepšomotoristé v Teslách, sedí v autě a čekají, protože nechtějí sedět na Benzině uvnitř s kamioňáky, co tam futrují držkovku :))
270kW
195kW
107kW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Já na té Benzině vedle dálnice u Humpolce beru benzín pokaždé dyž jedu za rodičema na hřbitoff v ČB (2x v jednom dni = dyž jedu tam i z5), těch nabíjecích stojanů je tam hafo (8-10?), ale (možná, nepamatuju se) sem tam viděl jen 1x někoho nabíjet (myslím, že to byla TeslaS, ale už se fuckt nepamatuju), občas si tam dám i kafe (nemají ho špatné) ale kamjoňáků futrujících držkoffku semsitam nikdy nefšimul (lépe řečeno, té držkovky, kerou já ráth = dybych to byl býval věděl žejitammaj, taxi ji hned dám - příště až tam poyedu. Dík za tip.)
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

asi u nejakyho taycanu atp to nabijeni pujde, ale tech 175kw u vw taky neni zas tak moc, navic to je fakt jen peak. na druhou stranu, ten kdo nabiji doma si zas ukazuje na blbecky v naftacich co musi na benzinku. me teda nebavi ani to tankovani nafty a az si doma udelam wallbox a auto bude vzdy mit 80-100% bude to parada
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Odpovědět