Zimní/letní? Už máte přezuto?
Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?
Já sa s tím nechlubím ani neběčím, prostě a bez emocí konstantuju, že zkušenost s celoročkama na sněhu mi byla odepřena.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Tak pokračování ref hlučnost Pir Sotto III (model 2025): neska sem byl za dochtorama v Ově, sucho nekluzko, PaCh v nedohlednu, taxem na I/56 (dálnice) mezi FM a Ovou (nebyl moc provoz) tyhle gumy (poprvé) rozjel až na 200 = to je přímo neuvěřitelný virvál, prostě zesílený hluk startujícího boingu, KUWA, co to s nima od loňska provedli? Tohle model 2022 až 2024 nedělal.... Umocněno fčíl: Nastala chvíle, gdy sem byl připuščen za knipl Leguána (čti: hladové woko on) - ty allseason SF3 sou až někam do 160+ neuvěřitelně tiché (fporovnání s těma Sotto). Ale hrabací schopnosti sem nevyzkůšal, nebylo na čem (čerstvý sních/sračka už dávno nenisu).
Tak. Další (skoro až dramatické) mínus pro ty Sotto III. model 2025 - najeto na nich už ca 3 tis km a nejen, že hučí čímdíáltímvíc, ale i při jízdě rovně (volant se nehne) přední trajdají vpravo/vlevo až tak, že musím hýbat volantem a zadní zase pro změnu trajdají pod plným záberem (plný plyn). Loňské ani předchozí tohle nikdy nedělaly = byly klidné, jely rovně. Fuck!
PP: Vsadil bych krk, že máš nějaký zmetek. Ani tohle šmatlání, ani ten hluk nemohou být normální.
Jo, dyby to byla jedna (ze čtyř) tak bych se taky klonil ke zmetku, ale ony fšechny čtyři. Už sem i po Strnadlovi kuntroloval směr rotace = OK. Fčíl to s nima holt nějak budu muset přežít, ale na příští zimu sem už rozhodnutý pro výše zmíněné Nexeny (pokud sa teda toho já i brambor2 dožijeme)
Napadá mě logická návaznost na tuhle vykopávku 2014.
Fčíl sem na ty gumy znova kuknul, "Made in Romania" - žeby to byl nick pro "Šmejd in Čajna"?
Fčíl sem na ty gumy znova kuknul, "Made in Romania" - žeby to byl nick pro "Šmejd in Čajna"?