Přehřívání způsoboval prasklý chladič sání a úbytek kapaliny. Létající teplotu čidlo, které se dostalo "na sucho". Opraveno pár dnů před vánocemi.
Cca v polovině ledna se rozsvítila kontrolka motoru. Opel nevydržel fungovat ani měsíc. Nezhasíná. Tento týden jsem objednaný do servisu.
Už mi ani neslibují, že to bude lepší. Společně doufáme v konec leasingu.
//edit: Tak odešlo čidlo teploty EGR ventilu. Jsou tam 2 čidla. Jedno je dead.
Opel nemá náhradní díl. Budou ho nechávat vyrábět. Termín dodání neznámý.
Opel obecně
Re: Opel obecně
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Ale to je roztomilý příběh, zřejmě se ti značka Opel dostala pod kůži a budeš další model vybírat opět u nich.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Jistě. Už cca 3 roky lituji, že jsem jim dal druhou šanci.
Otázkou je, kam dál. Superb se mi nelíbí, Passat není lepší. 3er/A4/C je pro 4 relativně malá... Na větší moc nebude budget. SUV/MPV nechci. Na 95% mých potřeb by mi stačila Tesla Y LR, ale relativně často jezdím trasy 500+ km ve značně nadlimitních rychlostech + jezdím na Balkán, kde pokrytí nabíječkama dost kulhá.
Otázkou je, kam dál. Superb se mi nelíbí, Passat není lepší. 3er/A4/C je pro 4 relativně malá... Na větší moc nebude budget. SUV/MPV nechci. Na 95% mých potřeb by mi stačila Tesla Y LR, ale relativně často jezdím trasy 500+ km ve značně nadlimitních rychlostech + jezdím na Balkán, kde pokrytí nabíječkama dost kulhá.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
A5 uz je velkostne pre 4 pouzitelna a ten PHEV by mohol obstarat obe situacie, aj behacky a aj nadlimitne dlhsie presuvacky.
Problem ma len dve...mensi kufor, aj tak bych siel len do Avantu a mensiu nadrz. Furt to ma ale 4x4 a hlavne 2.0 TFSI s dostatocnym vykonom narozdiel od ostatnych PHEVov v koncerne.
Cenovo sa s nou da dostat na zaujimavu sumu...
https://www.audi.cz/akcni-nabidky/plug-in-bonus
Problem ma len dve...mensi kufor, aj tak bych siel len do Avantu a mensiu nadrz. Furt to ma ale 4x4 a hlavne 2.0 TFSI s dostatocnym vykonom narozdiel od ostatnych PHEVov v koncerne.
Cenovo sa s nou da dostat na zaujimavu sumu...
https://www.audi.cz/akcni-nabidky/plug-in-bonus
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
Mě jako menší kufr nevadí, ale 360l je na úrovni 1er = méně než Fabia. Podobně to má 330e. Vůči 330i mi mimo spokojenějšího korporátního reportu (to není málo) nepřijde v ničem lepší.
A s mojí smůlou na služební auta preferuji něco jednoduššího...
A s mojí smůlou na služební auta preferuji něco jednoduššího...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Uprimne? Uz to je fakt jedno...benzin, diesel, phev, elektro...prast jak uhod...tej elektroniky v tom aute je tak ci tak tolko, ze auto ti rovnakym sposobom dokaze odstavit len blby soft, ako aj komplet motor. A ten vymenit je niekedy aj jednoduchsie
(Kukni vedla do vlakna na Boba)
Neco jednoduchsieho uz najdes aktualne len na urovni Dacie alebo Fobie...
(Kukni vedla do vlakna na Boba)
Neco jednoduchsieho uz najdes aktualne len na urovni Dacie alebo Fobie...
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI