Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Politický koutek

Příspěvek od pavproch »

Taky mám výhrady k dávnému členství PP u komančů, ale jako prezident sa snaží chovat důstojně, s nadhledem a v zájmu Kocourkova = je mi sympatisch. Ten druhý ftom sporu, to je teda jeho dokonalý protiklad. Ve fšem (ANTI-sympatisch).
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jerry: je to tvůj názor, ale to neznamená, že je správný a pravdivý.
Já zase mohu znovu opakovat, že znám osobně lidi, kteří netušili, čemu a komu slouží. Byli přesvědčeni, že se mají všichni dobře a za hranicemi číhají imperialističtí hrdlořezi. Dokonce znám i lidi, co byli ve straně a těm problemakům se snažili pomáhat. Ti věděli dobře, o čem to je a byť z červenou knížkou, tak to nebyli hajzlové.
Přijdeš mi trochu jako Prcinka dneska: prezident se pohybuje mimo ústavní pořádek.
Novinář: a proč nepodáte na prezidenta žalobu?
Prcinka: nepodáme, protože Ústavní soud v minulosti rozhodoval tak, jak se nám nelíbilo.
A prezident by se měl začít chovat, jak mu Ústava ukládá. Pak žaloba nebude potřeba.
Je to stejné - ty tvrdíš něco a považuješ to za dogma. Tak to ale rozhodně není.
Ne všichni byli hrdinové.
270kW
195kW
107kW
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Mě byl zajímalo, jestli byl vožralej když to psal.
Na obsahu nevidím nic špatnýho. "Jestli mě budete (nadále) srát, tak uvidíte" je duch asi tak každého druhého jednání.
Že to debil vypisuje rádoby básnickým tónem v půl 1 ráno nějakýmu podržtaškovi SMSkama, kterej ho naoplátku oblažuje analogiema o boji ve složitém terénu.... =)) =))

Naši nejlepší.
black on black, petliter, jebem na too :ar!
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak já si nemyslím, že tohle je normální. Zejména ne ve vztahu k prezidentovi.
Když už jsme u toho - Prcinka byl vlastně vždy jenom “sekretářka” Kikiny a velmi pochybuji, že někdo si dovolil vést konverzaci s Kikinou zrovna touto dikcí.
270kW
195kW
107kW
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

řidičBOB píše: dnes, 16:33
Brus píše: dnes, 16:29 dobre, od ted ho budu nazyvat aspirant na rozvedcika.
Ano, studoval tuto školu a tuto školu také dokončil.
BTW: a když mluvíš o ostatních členech KSČ nebo estébácích, postupuješ v oslovování podle stejného klíče?
pokud je mi skutecnost znama, tak bych rekl, ze asi jo, narazis na nekoho konkretniho? Moje "sympatie" napriklad k Buresovi jsem tu nejednou uvedl. Spis by me zajimalo, proc te to tak drazdi.. prijde mi to zcela nepodstatne
Pravda vyděsí
Odpovědět