VZKAZY
Re: VZKAZY
Jo, fčechách sou kalamitky (skluzaffky), tady u nás "jen" sype takový ten extra klouzavý sních (ca 8cm, skoro sem se nevyhrabal na hlavní). Ufff, do Pilzně nemusím.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vzkaz všem (ne)řidičům za volanty: nejhorší smrt je z vyděšení 🫣
Už druhý den jezdím Cuprou v předohrabu a fakt to není na to, abych jel ve vesnici 30 a mimo ni 40 🫤
Už druhý den jezdím Cuprou v předohrabu a fakt to není na to, abych jel ve vesnici 30 a mimo ni 40 🫤
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Nikdy se nic nezmění, akorát dnes je na silnici více aut, takže se skoro ani nevyplatí předjíždět, pokud nejsou 2 pruhy jedním směrem.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Fčíl sem potkal jedneho takového podobného = sebemenší zatáčka, tak rači 30 nebo i míň, i dyž je už mokro a neklouže to, zato na rovince dycky vypálil až někam ke stovce a před další zatáčkou brzdil na tu třicku.... Prostě udiot za volantem (shodou okolostojičností to byla Pindica podobná té naší ...)
Mne sa na snezeni najviac paci ako ludia jazdia 40 po rovinkach lebo sa "smyka" a potom v tych 40kmh aj vojdu do 90° odbocky, zburaju obrubnik a nechapu tomu... Ved "sli pomaly, celu cestu na trojke" a aj tak naburali
Ale výborně mají zmáknutou souhru levé ruky a páčky světelné houkačky, když je předjíždíš 
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Jo, maj to automatické.... případně i s klaksonem...
Já sem asi fuckt divný.... televize je fčíl plná reklamy na 20% slevu na grizly.cz, kde taky nakupuju - cereální lupínky na IMHO zdravou snídani, docházejí mi, taxem je chtěl se slevou a prd. mají slevu 20%, ale enem na aflatoxiny (oříšky = tfuj!) a inačí IMHO NEzdravosti (jako sušené ovoce = tfuj, těch bacilů ftom), ale na ZDRAVOSTI (např. neochucené/neslazené cereální = otrubové lupínky) slevu nedávaj. Ano, je to přesně podle hesla, ŽIJME ZDRAVĚ A LEVNĚJI! Ale i taxem tam objednál.... 
pro PP- uz jsi jel do Tater pres novy tunel? to je jak teleport: Bytca- v.n. Krpelany za 20min
Pravda vyděsí
Já včera a kupodivu i přes Ružomberok to bylo bez problému. Jinak tunel samozřejmě pecka 
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124