Přituhuje

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Přituhuje

Příspěvek od řidičBOB »

ad a) že máš obstarožní krám, je tvoje volba. Kdybys věděl, jak ten systém funguje, tak by ti bylo jasné, proč to za mlhy nerozsvítí. Že se lidi nezajímají, jak fungují jednotlivé systémy, co mají v autech, mne vůbec nepřekvapuje.

ad b) to je prostě doba, lidi mají pocit, že všechno platí se svých daní a tudíž mohou do všeho mluvit. Všemu rozumí, atd. Dyť to znáš, ne? 😆
270kW
195kW
107kW
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Rok výroby 2023 mi nepřijde jako obstarožní krám. No pak je zavádějící to nazývat automatikou, když to automaticky vlastně moc nefunguje - a tím spíš by měla existovat zpětná vazba o tom co to (ne)dělá, tj. mít tam kontrolku na tlumená světla
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Nevím, co je to za značku, ale na všech svých vozech, dokonce i motorkách, informaci o rozsvícených tlumených světlech, mám.
Automatika je světelný senzor, který je nastavený na nějakou intenzitu světla. Když poklesne pod nastavenou mez, rozsvítí se potkávací světla. Mlha tohle nesplňuje, takže světla se nesepnou. Pokud je řidič není idiot, tak světla sepne sám.
Dříve žádná automatika nebyla a jezdilo se úplně v pohodě. Teď kdejaký řidič mixu píčuje, že je to úplně na hovno… 🫣
270kW
195kW
107kW
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

řidičBOB píše: ned 11 led 18:22 ad b) to je prostě doba, lidi mají pocit, že všechno platí se svých daní a tudíž mohou do všeho mluvit. Všemu rozumí, atd. Dyť to znáš, ne? 😆
A platí všechno někdo jiný, než lidi z daní?
Naposledy upravil(a) jerry dne pon 12 led 12:28, celkem upraveno 2 x.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

A pak jim přestanou na několik dní v mrazech topit, neteče voda a starosta hraje tenis a uprchlíci si hoví v hotelích. A kdo to platí? Takhle budou naštvaní víc a víc. https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/be ... =269553899
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Truck Daškam píše: ned 11 led 18:55 Rok výroby 2023 mi nepřijde jako obstarožní krám. No pak je zavádějící to nazývat automatikou, když to automaticky vlastně moc nefunguje - a tím spíš by měla existovat zpětná vazba o tom co to (ne)dělá, tj. mít tam kontrolku na tlumená světla
Tak ne obstarožní, ale jen krám. Já teda krom toho že to funguje skoro dokonale - krom mlhy, tak to samozřejme vidim na displeji, ale to asi každý auto. možná jen nevíš kde to máš. plus sem si dokodoval sviceni zadku.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jerry: ta věta má význam jako celek, ne vytržení ½ z kontextu.
Ale ty nejsi hloupý, ty to víš. Ty jsi jenom věcně nevrlý dědek.
270kW
195kW
107kW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jerry píše: pon 12 led 12:25 A pak jim přestanou na několik dní v mrazech topit, neteče voda a starosta hraje tenis a uprchlíci si hoví v hotelích. A kdo to platí? Takhle budou naštvaní víc a víc. https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/be ... =269553899
Tak zloba by měla především na ty ekologické idioty.
Nejsem žádný vítáč uprchlíků, ale tipoval bych, že ti v Berlíně nikoho neznají a tak nemohou požádat o pomoc rodinu nebo kamarády. Navíc úplně nevěřím, že město/stát nepomůže lidem, co to opravdu potřebují.
270kW
195kW
107kW
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

řidičBOB píše: pon 12 led 14:23 jerry: ta věta má význam jako celek, ne vytržení ½ z kontextu.
Ale ty nejsi hloupý, ty to víš. Ty jsi jenom věcně nevrlý dědek.
Já jsem sice dědek, ale AfD má nejvíce voličů mezi mladými do 25. Ti jsou pochopitelně nevrlí, když vidí, kam to vlády za posledních 20 let kormidlují. A přibývá jich, jak zase Merz a spol nedodržují předvolební sliby. A jak to za těch 20 let pozoruji na místě, tak se jim nedivím a jsem právě z toho občas taky nevrlý.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahr ... .seznam.cz
Naposledy upravil(a) jerry dne pon 12 led 17:02, celkem upraveno 1 x.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

já to říkám furt - až to opět strhne nějaký pán s knírkem, který bude umět hezky mluvit, jsme opět v historii. A ano - také vyhrál volby ;-)
270kW
195kW
107kW
Odpovědět