Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
tak nejak jsem mel v pameti, ze po novem roce musim na stk, tak jsem to dnes kontroloval a jo, 17.1. akorat ze 2025

Pravda vyděsí
V mém feedu se roztrhl pytel s AI generovaným, polorealisticky působícím obsahem. Demence lidstva je nekonečná.
Jednou jsem za podobně čerstvou STK u půjčeného auta dostal pokutu při kontrolní kontrole.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
Kamarád dostal za rok propadlou STK asi 500,- pokutu. Ve výsledku to je levnější, než STK (cirka 2000 za 2 roky) 
Našel jsem pokutu 1500-2500, to už tak bombastické není.
Nicméně, jak by se stavěla pojišťovna k plnění u nehody vozu bez platné STK? Pokud to bude chvilka, asi v pohodě, pokud rok, ... raději bych s tím neboural.
Ale abych nemoralizoval, i já dělám chyby a podobně jako Brus jsem před pár lety jen v lednu v dostatečném předstihu na STK (konec v únoru, ale jiného roku).
Nicméně, jak by se stavěla pojišťovna k plnění u nehody vozu bez platné STK? Pokud to bude chvilka, asi v pohodě, pokud rok, ... raději bych s tím neboural.
Ale abych nemoralizoval, i já dělám chyby a podobně jako Brus jsem před pár lety jen v lednu v dostatečném předstihu na STK (konec v únoru, ale jiného roku).
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Mně u firemních aut (dnes už enem jedno) chodí oznam do DS, že se blíží termín STK. Ale i tak si to pečlivě hlídám v blbníku (i pro soukromá brmbrmbrm). Prozatím (never say never) sem těch 24m ešče nigdy neprošvihnul.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pojišťovna by se pokusila krátit pojistné… Ale v případě, že by dotyčný byl viníkem, tak by bylo na stole i nulové plnění.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW