VZKAZY
Re: VZKAZY
... a se zpožděním (jako vždy u mental-geronta) - nakonec měto ingspirovalo a budu mít (ne teda V8 ani R6, ale bmw ano) křasný porculánový hrnek na kafe fprci. (Než ho rozbiju.... s třesoucíma rukama a mojí zbrklostí to bude hned)
Tenhle.
Mám už totiž doma v garáži na zdi od nich i křasnou plechovou ceduli bé-em-wé ve stejném dyzajnu....
Tenhle.
Mám už totiž doma v garáži na zdi od nich i křasnou plechovou ceduli bé-em-wé ve stejném dyzajnu....
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Vzkaz pro hošíka v Cupře Formentor (aspoň myslím, takové to malé sportovní SUV) který mi to dnes ráno poslal z nájezdu od Frýdlantu n.Ostravicí, klasicky rovnou do levého pruhu. Opravdu to taková sranda zas nebyla, když jsem jej míjel (911) tak se na mě zubil jak jelito, očekával jsem spíš omluvu a pak jako, že se budeme honit
Jako chápu, že je to asi docela fajn auto, ale přetlačovat se s 911? Já se jen chci v klidu (hlavně od policajtů, kteří jsou v tom úseku ultra aktivní) dostat do zaměstnání.
Jako chápu, že je to asi docela fajn auto, ale přetlačovat se s 911? Já se jen chci v klidu (hlavně od policajtů, kteří jsou v tom úseku ultra aktivní) dostat do zaměstnání.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Fšem tady za srce přeju neska v noci bujarý vjezd do 2026 tou ideově správnou pneumatikou (pravá nebo levá dle chuti každého soudruha).
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Fascinují mne řidiči předohrábů, kteří se cpou na místa, kam evidentně nevyjedou nebo nezaparkujou. Dokonce jsou tak líní, že si nenasadí ani řetězy.
Dneska jeden takový dojel na parkoviště, v hlubším sněhu zůstal viset, tak to tam nechal stát v prostředku, vzal si lyže, zamknul a odešel. Ostatní parkující měl komplet v píči.
Dneska jeden takový dojel na parkoviště, v hlubším sněhu zůstal viset, tak to tam nechal stát v prostředku, vzal si lyže, zamknul a odešel. Ostatní parkující měl komplet v píči.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Něco podobnýho jsem zažil nedávno při návštěvě v Praze na Malé Ohradě. Nemusel být ani sníh, ale parkování v druhé řadě, auto se zařazeným kvaltem a nikde ani telefon na dotyčného. Od borce, co chtěl vyjet, asi čtvrthodinové troubení, než to vzdal a jel MHD.
Obdivuju lidi, co jsou schopní si tam koupit/pronajmout bydlení
Obdivuju lidi, co jsou schopní si tam koupit/pronajmout bydlení
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Zajímavá myšlenka. I dyž píšou, že podle tachometru, smrdí mito ale (FEST) velkým bratrem.
tvl, to je už na vypuštění kolpetr_riha píše: ↑pát 02 led 09:17 Něco podobnýho jsem zažil nedávno při návštěvě v Praze na Malé Ohradě. Nemusel být ani sníh, ale parkování v druhé řadě, auto se zařazeným kvaltem a nikde ani telefon na dotyčného. Od borce, co chtěl vyjet, asi čtvrthodinové troubení, než to vzdal a jel MHD.
Obdivuju lidi, co jsou schopní si tam koupit/pronajmout bydlení![]()
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
I tomu kriplovi, který tam ráno v 8 čtvrt hodiny troubil. Ale jak říkám, moje auto to nebylo a při pohledu na to parkování by pro mě ta lokalita byla absolutní no-go, i kdyby jinak byla naprosto luxusní... což by nebyla ani tak (ono už jen to, že někomu ráno volám, jestli by se uráčil mi uhnout, čekám, než se vyprdelí z postele, nebo třeba dokončí šuk, oblíkne se atd.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja kedysi zazil v Petrzalke v BA, kde z dovodu nedostatku parkovania sa auta davali na neutral a bez rucky pred uz priecne zaparkovane auta. To si si tak rano odtalcil postupne tri auta a vyparkoval to svoje. Alebo si sa na to vysral a vycuval na chodnik a zobral to cez detske ihrisko (bez deti samozrejme) 
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI