Zimní/letní? Už máte přezuto?
Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?
Celoročky (prozatím) moc neuvažuju, spíš se kloním k tomu zůstat u přezouvání zima/léto. Ale do podzimu 2026 daleko, uvidíme, v blbníku to mám, tak snad potom neudělám nějakou ukvapenou chybu.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Už NATOm pracuju (= odpověď na otázku sym př., asym z. u RWD), gůgl neporadil (nebo neumím gůglit), vznesl sem proto dotazy i inde (CZ i English).Snowman000 píše: ↑ned 21 pro 15:10 Mixnut PA4 a PA5 by som nevidel ako problém keby jedna nemala symetricky dezen a druha asymetricky...
Ale třeba příští rock napodzim už PA5 255/35R18 dělat budou a bude to .....
A ešče sem našel prý taky ultratichou PA7, ale tamjeto s nedostupností potřebných rozměrů ditto/ne-li hůř.
Tak. Asi škrtám to prozatím a moc. Neska ráno: brambor2 na nových zimních P-Sottozero, nasypalo asi 3cm sněhu a i tak to nebylo úplně jednoduché/přímočaré na těch zimních sa sa pomocí RWD vyhrabat z naší ulice na hlavní (LSD+protiprokluz sa musely fest zapojit...)
Já s těma celoročkama fuckt nemám žádné vlastní zkušenosti (Leguán na nich stojí v garáži) - jak moc dobře "hrabou" na sněhu v porovnání se zimníma?
Vezmi Leguana a vyzkoušej to. To ti dá nejlepší představu - mnohem vyšší informační hodnota, než co ti tady budeme psát. A já nepíšu, protože letos taky poprvé zkouším celoročky (Pirelli SF3 na třetím autě v rodině) a mám s nimi na sněhu najeto zatím 0. Ale domnívám se, že to bude v pohodě.
Nojono, to je právě to - já mám povoleno/nařízeno sednout Leguánovi za knipl, enem dyž sfítí hladové woko. A vono aktuálně nesfítí.
EDIT už doma: Až bude ta správná chvilka, musím si vyžebrat vyjímku. Dík za podnět.
EDIT už doma: Až bude ta správná chvilka, musím si vyžebrat vyjímku. Dík za podnět.