Zimní/letní? Už máte přezuto?

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
Zajda
Letec

Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?

Příspěvek od Zajda »

Na to má Vraník odpověď ve formě "green diamond" verze s křemíkovými granulemi ve směsi, takové legální hroty, s tím jsem ještě nejel :-)
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
spooon
Pan Řidič

Příspěvek od spooon »

HPL Greend dimond jezdím 6-7 zimu na zimní klouzání na MX-5 NB. Guma stála naprostý hovno, i po těch letech je na sněhu opravdu famózní. Docela drží i na "ledu". Ale funkční jsou opravdu jen na sněhu(ledu), po asfaltu to je řízená katastrofa...hučí, nedrží. A za mokra to drží snad míň než na sněhu.

Ale používám je opravdu jen na sněhu, jinak nevyjíždím. Takže reálně jestli mají naklouzáno tak 2-3 tisíce km.

A že to na sněhu fakt funguje budiž důkazem, že sem se v zasněžených serpentinách dokázal držet kámoše s WRX s běžnou zimní gumou.
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Zazil som ich na E36... Bolo to ako jazdit s retazami, aj na snehu aj na asfalte :D
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak. Strnadel mi udělal čáru přes moje plány (možná marné/zbytečné, esli brambor2 brzo umře resp. neprojde skrz STK v březenci 2026) - sem měl ešče ne úplně sjeté Mich PS a plánoval s nima na jaře ešče pár tis km najet než tam dám (už mám koupené) GY. Ale jaxem mu dal to jedno kopnuté kolo na srovnání, tak na něm byl ten Mich i docela dost seknutý (zřejmě o obrubník) a požádal ho, aby to zouval a po opravě nazouval opatrně ať to neprdne úplně. Onsa NATO ale vysrál,a po zutí tu gumu hodil do kuka jako nepoužitelnou. Takže sem tam právě odvez zbývající 3 letní kola a 4 nové GY na přezutí. takže pokud sa teho brambor2 dožiije, tak od 1. dubence budu hned zkůšat ty tak moc vychvalované GY EAGLE F1 ASYMMETRIC 6...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Odpovědět