U nedám... Mám Téčka do drážky na nosič kol. Když koupím něco podobného s delším závitem, upevním rakev bezpečně i na to, nebo si musím kupovat nějaké fancy adaptéry? Kdyžtak díky a pěkné svátky všem
Střešní box do T drážky
-
Kubka Palma
- Spolujezdec
Střešní box do T drážky
Ahoj, dostanu půjčenou starší Neumann rakev, která se dává na příčník klasickýma U-čkama. Na Fabii máme ale hliníkové příčníky s drážkou, na které
U nedám... Mám Téčka do drážky na nosič kol. Když koupím něco podobného s delším závitem, upevním rakev bezpečně i na to, nebo si musím kupovat nějaké fancy adaptéry? Kdyžtak díky a pěkné svátky všem

-
Kubka Palma
- Spolujezdec
Re: Střešní box do T drážky
https://www.neumanncz.cz/kompletni-mont ... 9-p232488/
Fakt nikdo nic? Tohle třeba bude fungovat? Rozměry patky toho Téčka jsou univerzální? Nebo má každý výrobce příčníků jinou drážku?
Fakt nikdo nic? Tohle třeba bude fungovat? Rozměry patky toho Téčka jsou univerzální? Nebo má každý výrobce příčníků jinou drážku?
-
Befoom1967
- Dítě v autě
- Kontaktovat uživatele:
Re: Střešní box do T drážky
ano, T-šrouby s delším závitem klidně stačí, žádné speciální adaptéry nejsou nutné. Dej jen široké podložky, ať se to dobře opře, a po pár km zkontroluj dotažení. Takhle to jezdí spousta lidí bez problémů.