Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
jerry
Letec

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od jerry »

Myslíte, že ty dotazníky někdo vyhodnocuje a dělá z nich závěry?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

a jak.. to by ses divil.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Tak to je začnu vyplňovat.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

samozřejmě pokud z 100 je jeden co pičuje, tak to je o ničem. Ale pokud vedení vidí, že se neplní a v dotazníku jsou zmínky o tom, že obchoďáci jsou namachrovaní kkti, tak to význam má.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Chodí mi dotazníky z Rohlíku, tam takřka vždy pochválím. Případné reklamace čas od času řeší okamžitě on-line vrácením peněz. Fakt proklientský přístup.

Jinak mi přišel dotazník od ČEZ a Allianz, když jsem je opustil. Ty jsem nechal být, psát jim tam, že jsem našel výhodnější nabídku, nemá smysl, ví to i beze mě, že nejsou nejlepší. V rajchu hodně nakupuju na e-bay vše možné, většinou nové věci, tam se hodnotí každý nákup, což dělám.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

HM: tak pojišťovna si taky naběhla - Kooperativa. Zvedli mi pojistku na Passata o nějakých 2500. Nezapomněli napsat, že když nesouhlasím, tak jim mám dát vědět a pojištění automaticky zanikne k nějakému dni v lednu. Super - já to zapomněl vypovědět. Auto stojí v bazaru a pokud se do té doby neprodá, tak tam frknu Pillow POV za 700 :-)
Takhle mě mohli oholit o 20t+ a pak mi vrátit pomět´rnou část :D
250kW
195kW
107kW
Odpovědět