Jsem změřil šuplerou a ty 2 mm vzorku tam je. Povoleno je 1,6 mm, takže cajk.
Pneu koutek
Re: Pneu koutek
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jsem špatnej ladič a leštič, spíš mě baví auta rasovat a hlídat maximálně gumy. Ale tak se zeptám...
Když by chtěl člověk jako hodně prožívat geo. Viz tolikrát probírané větší přední odklony a tak. S přihlédnutím k tomu, že s STI prakticky "rovně" nejezdím. A samozřejmě si nechat poradit od odborníka a tak.
Ale má vono vlastně smysl to nějak moc řešit na podvozku, co má 50 tisíc nalítaných po hnusných površích a vlastně má to nejlepší už možná za sebou?
Nestane se z toho pak nerdovina, kdy si to budu z nervu nechat každej měsíc jezdit předělávat, páč to bude furt rozhašený?

Když by chtěl člověk jako hodně prožívat geo. Viz tolikrát probírané větší přední odklony a tak. S přihlédnutím k tomu, že s STI prakticky "rovně" nejezdím. A samozřejmě si nechat poradit od odborníka a tak.
Ale má vono vlastně smysl to nějak moc řešit na podvozku, co má 50 tisíc nalítaných po hnusných površích a vlastně má to nejlepší už možná za sebou?
Nestane se z toho pak nerdovina, kdy si to budu z nervu nechat každej měsíc jezdit předělávat, páč to bude furt rozhašený?
black on black, petliter, jebem na too 
Zrovna u STI, které je nastavené až nedotáčivě, je změna geometrie, jedině ku prospěchu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Jaký 18" zimaky na STI? Ja uz se asi ptal, ale stihnul jsem to zapomenout.
Predpoklad je, ze se kola opet dotknou snehu tak 2x za rok, takze spis neco, co se chova zpusobne na mokru.
Nejaky UHP celorocky?
Predpoklad je, ze se kola opet dotknou snehu tak 2x za rok, takze spis neco, co se chova zpusobne na mokru.
Nejaky UHP celorocky?
black on black, petliter, jebem na too 
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
No na to ako ich marketing ospevuje v testoch nedopadli uplne dobre. AllSeasonContact 2 podla mna davaju vacsi zmysel.
Já chtěl taky jít do Michelinu, ale bohužel rozměr 225/44/R18 se stále neobjevil. Takže dnes objednány Pirelli SF3 a jsem na ně zvědav.
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Já těmhle videotestům prostě nevěřím (věřím ale psanému slovu), proto sem na jejího Leguána dal SF3 (podle psaného testu nejlepší volba mezi celoročkama). Prozatím ale žádný fídbek nemám (najeto jen pár - doslova - set km v teple)
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.