Jsem změřil šuplerou a ty 2 mm vzorku tam je. Povoleno je 1,6 mm, takže cajk.
Pneu koutek
Re: Pneu koutek
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jsem špatnej ladič a leštič, spíš mě baví auta rasovat a hlídat maximálně gumy. Ale tak se zeptám...
Když by chtěl člověk jako hodně prožívat geo. Viz tolikrát probírané větší přední odklony a tak. S přihlédnutím k tomu, že s STI prakticky "rovně" nejezdím. A samozřejmě si nechat poradit od odborníka a tak.
Ale má vono vlastně smysl to nějak moc řešit na podvozku, co má 50 tisíc nalítaných po hnusných površích a vlastně má to nejlepší už možná za sebou?
Nestane se z toho pak nerdovina, kdy si to budu z nervu nechat každej měsíc jezdit předělávat, páč to bude furt rozhašený?

Když by chtěl člověk jako hodně prožívat geo. Viz tolikrát probírané větší přední odklony a tak. S přihlédnutím k tomu, že s STI prakticky "rovně" nejezdím. A samozřejmě si nechat poradit od odborníka a tak.
Ale má vono vlastně smysl to nějak moc řešit na podvozku, co má 50 tisíc nalítaných po hnusných površích a vlastně má to nejlepší už možná za sebou?
Nestane se z toho pak nerdovina, kdy si to budu z nervu nechat každej měsíc jezdit předělávat, páč to bude furt rozhašený?

black on black, petliter, jebem na too 

Zrovna u STI, které je nastavené až nedotáčivě, je změna geometrie, jedině ku prospěchu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124