Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od řidičBOB »

Jak jsem psal už mnohokrát - v každé práci jsou různé kusy.
Jenom pro upřesnění - odškodné jde vždy ze stejné kasy - z kapes daňových poplatníků.
Ze společenského postavení a ani ze vzdělaní mindrák nemám - jsem naprosto spokojený a osobně jsem se nikdy o nic nemusel prosit tchána ;-) To, že 99 ze sta doktorů, jsou namistrovaní a nám “nevzdělaným” dávají velmi jasně najevo, že jsou něco víc, je fakt.
Btw: jaké pravomoce se přidávají PČR a MP? Můžeš být konkrétní? Třeba v posledních 5ti letech?
Myslím, že na tomto tématu se evidentně neshodneme a není tudíž důvod to tady dál spamovat pičkama a kokoty.
250kW
195kW
100kW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

TD: není to jenom problém PČR. Není to tak dlouho, co tady bylo video se sanitkou, co vlítla do křižovatky. Hasiči taky. Je to prostě problém vozidle s VRZ. Prostě se to občas neodhadne. Nic jiného za tím není.
250kW
195kW
100kW
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

řidičBOB píše: včera, 21:08 ... a osobně jsem se nikdy o nic nemusel prosit tchána ;-)
ani bráchu, viď :D ;)

jinak nevidím žádný problém být ve 25 finančně závislý na rodičích, zvlášť, když studeješ VŠ, do které musíš opravdu chodit a trochu se o učit ;), což ale časně pracující samozřejmě nepochopí, když tolik chceš trochu toho doktorského pohrdání plebsem :))

ale máš pravdu, jako vždy, nebudeme to tu dále spamovat, já budu nadále spíše zpovzdálí pozorovat a ty budeš kultivovaně, s grácií a s respektem k odlišným názorům diskutovat
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Jo, budu se dál vyjadřovat nepodobně vyjadřování o pičkách a kokotech :D
250kW
195kW
100kW
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

řidičBOB píše: včera, 21:10 TD: není to jenom problém PČR. Není to tak dlouho, co tady bylo video se sanitkou, co vlítla do křižovatky. Hasiči taky. Je to prostě problém vozidle s VRZ. Prostě se to občas neodhadne. Nic jiného za tím není.
Občas se stane chyba. Ale úkol zní jasně. Nesmí projet muž s koženou brašnou. Jsou to furt stejní týpci.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

TD: není to jenom problém PČR. Není to tak dlouho, co tady bylo video se sanitkou, co vlítla do křižovatky. Hasiči taky. Je to prostě problém vozidle s VRZ. Prostě se to občas neodhadne. Nic jiného za tím není.
Pochopitelně.
U jízdy s majákem se z toho nesmí stát rutina kdy jedeš v automatu (ted nemyslím převodovku) a nesmíš se rozptylovat dalšíma věcma (ani nepodstatné věci k případu na co se jede). Prostě se člověk musí na 100% soustředit jenom na tu jízdu.
Počáteční přemotivovanost nebo pocit že zachranuješ planetu je druhý extrém - takového jsem taky potkal, a kvůli tomu za volant nebyl puštěn. Ani u HZS si jako řidič neškrt. On byl tele celkově

Ale děje se to obráceně.. Kolega třeba zastavil na červenou a chvíli trvalo než mu cvaklo, že může jet :-D
Nebo já se třeba potýkám s tím, že jezdím nákladníma trasama místo toho, abych to projel přes sídliště přes zákaz nákladáků
Chápeš to?
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

V Bavorsku zasahovala policie proti společnému vojenskému a policejnímu cvičení.
https://www.pnp.de/nachrichten/bayern/i ... r-19767362
Tady je to i česky.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... nicni_sahu
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jerry: prostě to tak je. Všichni jsme jenom lidi. Je to vždy blbé a někdy i tragické, ale stane se. A jsou povolaní, která jsou v průseru jednou nohou skoro pořád.
250kW
195kW
100kW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

TD: to máš tak - jedeš na VRZ, téměř zastavíš v křižovatce, máš oční kontakt s řidičem, co má zelenou, vidí tě a když se rozjíždíš, tak on taky.
Velmi častý jev.
Někdy se úplně soustředit nejde - posloucháš info od operačního nebo dalších hlídek, info od kolegy, co sedí vedle… Nepanuje tam atmoška klidného kanclíku.
250kW
195kW
100kW
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

máš oční kontakt s řidičem, co má zelenou, vidí tě a když se rozjíždíš, tak on taky.
Tohle se mi asi nestalo - ale je pravda, že já nezastavil asi nikdy a vždy jsem nějak (byt pomalinku) prostě jel, asi přesně z tohodle důvodu.
Spíš se mi stává, že třeba řidiči nepochopili že "už zase jedu" - typicky třeba při přesunu v rámci události. Každej je v režimu "objíždím" a neřeší, že se třeba opět rozjíždím a musím se mezi auta natlačit
posloucháš info od operačního nebo dalších hlídek, info od kolegy, co sedí vedle
Věřím, že u policie je tohle horší. U hasičů to je (může) řidiči tak nějak jedno, všechny info má/dostává velitel, většinou se to řeší až u události ohledně postavení auta a co je potřeba
Chápeš to?
Odpovědět