Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od řidičBOB »

Mafel: tak já se nevyjadřuju k tvé lékařské práci, protože o ni vím vcelku hovno, takže ty by ses měl zdržet soudů o práci, o které víš to stejné ;-)
250kW
195kW
100kW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

mafel píše: čtv 16 říj 17:07 Kodiaq 2.0 bude stačit a o 1 mega levnější
Možná, kdyby každá hlídka měla takové auto, byla by tvoje mozková přeháňka na místě. Ale kritika 1ks, určeného pro plnění speciální fce v přímém výkonu, to mi přijde hodně slaboduché.
250kW
195kW
100kW
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

řidičBOB píše: pát 17 říj 11:17 Mafel: tak já se nevyjadřuju k tvé lékařské práci, protože o ni vím vcelku hovno, takže ty by ses měl zdržet soudů o práci, o které víš to stejné ;-)
Okázalá adorace vlastní práce – ať už současné či dávno minulé – na úkor jiných, prozrazuje spíše nízké sebevědomí a potřebu kompenzovat vlastní komplexy pocitem nadřazenosti.
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

mafel píše: Okázalá adorace vlastní práce – ať už současné či dávno minulé – na úkor jiných, prozrazuje spíše nízké sebevědomí a potřebu kompenzovat vlastní komplexy pocitem nadřazenosti.
Pokud je mi známo, atestaci z oboru, do kterého se snažíš fušovat, nemáš. Vůbec netuším, jak jsi k takovému závěru došel, kromě nutkání něco napsat, abys mne jakože shodil. Já se za svou práci, ať to byl McDonalds, PČR nebo současná, nestydím. Pocit nadřazenosti a povídání o ně sedí od doktora úplně přesně - zrovna tohle povolání ho dává všem “podřadným” pacientům, co nerozumí jejich práci, patřičně najevo.
Baví mne ale, když mé nízké sebevědomí hodnotí někdo, kdo musel před vlastním tchánem tajit, že má na autě antilaser :))
Tvl, vzpamatuj se! Vůbec nechápou, proč na mne útočíš - já ti nikdy nic neudělal, dokonce nás spor s R.Š. se tě nijak netýkal, tak vůbec nechápu, co to tady předvádíš?!
Pojďme se bavit o tom, který AR je lepší, horší, atraktivnější, atd. Věcně. Víš dobře, že zkušeností mám mraky, osobně používám oboje zařízení a to, že jsem pod střechou konkurence ještě neznamená, že si tady na sebe musíme vytahovat nějakou vzájemnou zášť.
Jestli tě zajímá i druhá strana toho příběhu našeho sporu - nemám problém, klidně ti jí řeknu - číslo na mne možná ještě máš. Já na tebe jo ;-) Ono vlastně ten spor totiž ani není a nikdy nebyl můj, ale týkal se našich manželek….
250kW
195kW
100kW
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

já tu story docela dobře znám, proto spíše nechápu reakci toho, koho se to týkalo jen vzdáleně; ale je mi to jedno, není to můj boj.
jsem tu jen vzdálený pozorovatel, který spíše čte a velmi málo píše, ale jen mě fascinuje, tak tu jeden zkušený uživatel má patent na rozum a není schopen (zejména s ostatními) komunikovat jinak než invektivy a urážkami. a proto si, když se nudím třeba v chorvatsku na lodi, občas přisadím - baví mě to (z psychologického hlediska je to asociální chování s psychopatickými rysy, vím, ale nedá mi to :-)). kdyby jsi se vyjadřoval jako kultivovaný člověk, nikdo nemá důvod to takto otáčet, ale slovy tety Kateřiny, kdo seje vítr, sklízí bouři, na hrubý pytel hrubá záplata apod.
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

řidičBOB píše: pát 17 říj 11:17 ....takže ty by ses měl zdržet soudů o práci, o které víš to stejné ...
tak nevím, možná by pro začátek stačilo, kdyby se kluci naučili číst... :))
tady zřejmě velitelské vozidlo nedorazilo včas. beru vše zpět, kdyby všichni měli nadupaného touarega, tak se to nestalo :((

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-pol ... y-40544556
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Protože žádný doktor nikdy v práci chybu neudělal.
Tady akorát šlo o hovno, u doktorů jde většinou o život pacienta ;-)
https://prazsky.denik.cz/zlociny-a-soud ... linic.html
Být u toho tak kvalifikovaný lékař jako ty, co rozumí od fotbalu, až po policejní práci všemu, tak by se to jistě nestalo.
Co tam máš dál?
Btw: pokud jsi to nepochopil, o čemž při tvé inteligenci pochybuji, tak já tím chtěl poukázat, že je to stejné, jako kdyby Velitel policie kritizoval, že FN Karlovo náměstí, dostalo nejmodernější špičkový rtg, jako kdyby jim nestačil ten starý, který přece dělá stejnou službu.
250kW
195kW
100kW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

mafel píše: včera, 11:39 já tu story docela dobře znám, proto spíše nechápu reakci toho, koho se to týkalo jen vzdáleně; ale je mi to jedno, není to můj boj.
jsem tu jen vzdálený pozorovatel, který spíše čte a velmi málo píše, ale jen mě fascinuje, tak tu jeden zkušený uživatel má patent na rozum a není schopen (zejména s ostatními) komunikovat jinak než invektivy a urážkami. a proto si, když se nudím třeba v chorvatsku na lodi, občas přisadím - baví mě to (z psychologického hlediska je to asociální chování s psychopatickými rysy, vím, ale nedá mi to :-)). kdyby jsi se vyjadřoval jako kultivovaný člověk, nikdo nemá důvod to takto otáčet, ale slovy tety Kateřiny, kdo seje vítr, sklízí bouři, na hrubý pytel hrubá záplata apod.
Určitě tu story znáš, o tom nepochybuji. Akorát, že pouze z jedné strany. Asi ti to k objektivitě stačí.
Je divné, že se známe tolik let a když probíhaly přestřelky na fóru s Ing. Gnipem, nikdy ti můj způsob vyjadřování a přístupu k některým lidem, nevadil.
Jo a pochlubil ses, že máš v HR loď. Pecka. Asi z toho neusnu.
O čem to svědčí z psychologického hlediska? 4.B? Podívej, co mám? :))
Jenom jestli taky není tchána ;-)
250kW
195kW
100kW
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Já do té vaší přestřelky nechci zasahovat, jen mě zaujalo tajení antilaseru před tchánem.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Odpovědět