Škoda aktuálně třetí nejprodávanější značka v Evropě. Nejvíc jde na odbyt Octavia.
https://www.echo24.cz/a/HbUPf/zpravy-do ... oleslav-vw
A přesto chytají jejího elektrického nástupce. Jde to se ještě více střelit do vlastní nohy?
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekon ... .seznam.cz
Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Kura, co to bylo za Oftáku nebo Supa?
Jelo to proti mně na ostrém slunku, moc sem neviděl, mělo to masku Supa nebo Oftáky a tvar Combi, ale přesní světla (bílé LED čáry) ve tvaru ležatého Y jako mají třeba Korejci. To se na nějaký model Schade taky dává? Ešče sem nikdy nic takového neviděl
Jelo to proti mně na ostrém slunku, moc sem neviděl, mělo to masku Supa nebo Oftáky a tvar Combi, ale přesní světla (bílé LED čáry) ve tvaru ležatého Y jako mají třeba Korejci. To se na nějaký model Schade taky dává? Ešče sem nikdy nic takového neviděl
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
No, jo, fuckt.... Oftáka face:
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
jsem dneska vyzvedával testovacího Kamiqa pro pani a překvpapilo mě, jak kurevsky je v tom vzadu místa.
jakože mám ňákých 189, spíš širší než užší postavy a sám za sebe si sednu jak nic.
možná kdyby to nemělo panoramu, tak si vlasama zašmatlám strop, ale na nohy je tam místa fest.
Jinak si DSG řadí ňák pomateně, žere to 7,5, na 150 se to rozjede i na okresce proti kopci, z vypínání asistentů chytám psotník...
jakože mám ňákých 189, spíš širší než užší postavy a sám za sebe si sednu jak nic.
možná kdyby to nemělo panoramu, tak si vlasama zašmatlám strop, ale na nohy je tam místa fest.
Jinak si DSG řadí ňák pomateně, žere to 7,5, na 150 se to rozjede i na okresce proti kopci, z vypínání asistentů chytám psotník...

black on black, petliter, jebem na too 

Jako ty škodovky jsou takové bezpohlavní, ale není to vůbec špatné a i ty 110kw varianty docela letí. Občas jedu jako spolujezdec na delší cesty v Karoqu 4x4 v naftě a musím uznat, že to funguje slušně.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124