Onboard videa
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Jel bezpečně v protisměru a stejně ho na čtyřproudé silnici sejmul. Umění, záměr nebo karma? Tohle už nemůže být náhoda! Nejen to ale i další perly z evropských silnic najdete v nejnovější kompilaci.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- Truck Daškam
- Letec
Ten druhej záběr - kdo ví jak to bylo. Klidně mohl se s mini táhnout a při předjíždění kamionem se probral
Chápeš to?
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Důchodci parkují na silničním ostrůvku a bourají na parkovištích, Cyklisté blokují silnice, ohrožují řidiče a nedávají přednost. Šoférům kamionu jsou pruhy malé, vynucují si přednost a mají pocit, že jim se nic stát nemůže. Myslíte si, že jsou tohle všechno jen předsudky? Vážně? Tak to se podívejte na nejnovější kompilaci.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- Truck Daškam
- Letec
Zařazení se před čumák a brždění kvůli odbočení je klasika - to jim přijde asi normální.
4:35 Čumění na nehodu v protisměru a vyrobení kolony je klasika
5:05 Tohle mě pobavilo - silnice úzká celou dobu a na konci má někdo potřebu řešit, kdo má přednost
6:37 Sjezd od Liberce na D10, úplně kreténská a zbytečná 70
7:12 Tady popeláři jeli na Průmyslovou na červenou. Diví se někdo? Já ne. Proč tam ten semafor vůbec je, nechápu. Asi nikdo úředníkovi neřekl, jak funguje připojovací pruh - jezdí tam na červenou docela běžně
4:35 Čumění na nehodu v protisměru a vyrobení kolony je klasika
5:05 Tohle mě pobavilo - silnice úzká celou dobu a na konci má někdo potřebu řešit, kdo má přednost

6:37 Sjezd od Liberce na D10, úplně kreténská a zbytečná 70
7:12 Tady popeláři jeli na Průmyslovou na červenou. Diví se někdo? Já ne. Proč tam ten semafor vůbec je, nechápu. Asi nikdo úředníkovi neřekl, jak funguje připojovací pruh - jezdí tam na červenou docela běžně
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- Truck Daškam
- Letec
On neodbočil, on se otáčel... 
Navíc to tam ani jinak nejde, protože zlomit na ČS to nejde, takže se to vohne před ní a pak se tam couvne, tankoval jsem tam stejně. A i kdyby netankoval, je to jedno z mála míst kde se dá stát - a z druhé strany taky přijet nejde (ani odjet), protože přes Beroun je zákaz

Navíc to tam ani jinak nejde, protože zlomit na ČS to nejde, takže se to vohne před ní a pak se tam couvne, tankoval jsem tam stejně. A i kdyby netankoval, je to jedno z mála míst kde se dá stát - a z druhé strany taky přijet nejde (ani odjet), protože přes Beroun je zákaz
Chápeš to?