Za kolik jezdíte s benzínem?
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
lancia ypsilon hybrid za 5,4 at jsem jezdil jak jsem jezdil
Pravda vyděsí
Mazda 3 MPS 2011 2.3 za 9,5l. To je tak průměr, ale dá se to jak omezit na cca 8, tak vystřelit až k 15. Předtím jsem měl Fiat Panda 100hp, kde jsem jezdil na sport mód za 7 a přišlo mi to hodně 
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja mal priemer na Pande 100hp 8,5l na 100km

Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Touran 1.8 TSI, cisto dialnicnych 350km, mokro obcas prehanky, 150-160km/h, 8,8l/100km
7-miestne GTI
7-miestne GTI
Myslel som ze to auto existovalo len v cenniku... 

- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Sak aj trvalo kym sa podarilo najst 7-miestku s rozumnym najazdom
Ale ide to fakt slusne, na mokre mi to hrabe aj na 3ku, az sa ma Snehurka pytala, ze co jej tam pri rozbehu furt blika
a po dokodovani ESC Sport a OFF je to prijemne hrave aj v zakrutach
Len gumy musim zahodit, tie Nokiany co tam su, su makke jak blato a gripu tiez moc nepobrali

Ale ide to fakt slusne, na mokre mi to hrabe aj na 3ku, az sa ma Snehurka pytala, ze co jej tam pri rozbehu furt blika

Len gumy musim zahodit, tie Nokiany co tam su, su makke jak blato a gripu tiez moc nepobrali

7-miestne GTI
7-miestne GTI
Mam pocit ze benzinove tourany s tym maju kusok problem
Lebo to robi aj 1.4 a 1.5TSI... Lahky predok a kus auta vzadu...
Pamatam si ked som tam raz mal 6 dospelych ludi, batozina absolutne po strop a k tomu dazd. To uz na mna pri rozjazdoch do kopca trubili zozadu ked som po 70m siel stale 30 na smykajucej trojke

Pamatam si ked som tam raz mal 6 dospelych ludi, batozina absolutne po strop a k tomu dazd. To uz na mna pri rozjazdoch do kopca trubili zozadu ked som po 70m siel stale 30 na smykajucej trojke

- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No jo no, Multak mal trosku iny odpich
Kazdopadne 2 tyzdne predtym nez sa objavil sme si skusali 1.5 TSI a to mi je iny downgrade uz oproti 1.4 TSI, nie to este 1.8 TSI. Hlucne, pocitovo tvrde a charakterovo uplne mdle bez akejkolvek vykonovej spicky.clovek uz aj zabudol..sorry, mal som ti to vtedy vyhovorit

Kazdopadne 2 tyzdne predtym nez sa objavil sme si skusali 1.5 TSI a to mi je iny downgrade uz oproti 1.4 TSI, nie to este 1.8 TSI. Hlucne, pocitovo tvrde a charakterovo uplne mdle bez akejkolvek vykonovej spicky.clovek uz aj zabudol..sorry, mal som ti to vtedy vyhovorit

7-miestne GTI
7-miestne GTI