Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Včera jedno takové retro měření: v Českém Brodě mi po odbočení na silnici směr Poříčany začala řvát přenoska, nikde žádné auto, říkám si asi FP, ale takhle silný? A on Ramer na trojnožce, od něj kabel do auta MP Český Brod dále stranou...podle všeho v automatickém režimu, dál nikde nebyla odchytová hlídka.
- Truck Daškam
- Letec
Zastáncem toho taky nejsem, ale když jde jenom o "velký věci", jako hledáné osoby, chlast atd, tak proč ne. To když, tak mě spíš rozčiluje "nenapádné" sledování od péjáků a pak dotazy odkud-kam jedu.
Chápeš to?
Bylo to služební auto a měl ho kvůli pohotovosti. Vždy připravenjerry píše: ↑sob 23 srp 21:16 Pomáhal a chránilV Plzni je to vůbec výkvět cliftonů
![]()
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-pol ... .seznam.cz

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jerry: u policie pracuje přes 25000 lidí. I tam se najdou problémové typy.
Nic víc bych za tím nehledal.
Nic víc bych za tím nehledal.
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
Holt má zrovna Plzeň pech na problémové policajty.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V tom bych asi taky nehledal souvislost.
Problémáci jsou všude.
Zase pozitivní je, že se to dostane do médií.
Ale jinak samozřejmě: Rakušan octup!
Problémáci jsou všude.
Zase pozitivní je, že se to dostane do médií.
Ale jinak samozřejmě: Rakušan octup!
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
Nechápu souvislost Rakušana s tím, že někteří cliftoni jsou blbci. A nic za tím nehledám, jen jsem se zasmál, jak je kozel zahradníkem.
Dneska ráno D46 Vyškov - Olomouc, nájezd Prostějov centrum - OIII v barvách a s rámem bez blikání. Stávají tam často, většinou i blikají, ale jen stojí. Dnes měřili laserem z předního sedadla přes otevřené zadní okénko. Naštěstí vzali asi 5. auto přede mnou. Sice jsem plynule zpomaloval, ale nejsem si jist, kolik by mi na té 90 naměřili. Jestli bych se do nějaké tolerance vlezl.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...