Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
A co, když by se mu chtělo srát?
(Chcaní víme - těch PETek je podél silnic neúrekom)
(Chcaní víme - těch PETek je podél silnic neúrekom)
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
Musím se přiznat, že na ten páteční zákaz sereme a normálně to šofér dojíždí, nebude kvůli např. hodině jízdy tvrdnou do 21:00 na pumpě, za mě je to strašná zhovadilost. Policajti to naštěstí tolerujou, zřejmě jim to taky přijde na palici.Stepan píše: ↑včera, 17:15 Šoférovi kleklo dopoledne auto v MS kraji. 300 metrů od autorizáku. Doskákal a během pár hodin mu to chlapci natunili do původního stavu. Ňáká AdBlue trubka zasraná.
Tak vyrazil domů, pak si teda dal nucenou delší pauzičku na pumpě, aby se buřtožrouti stihli fklidu dostali na chatu a v sobotu nad ránem dorazil domů.
Ten zákaz jízdy v pátek odpo je prostě srandovní, to se na mě nezlob![]()
Od začátku roku už jsme velký auta na provozu prakticky zlikvidovali, část šoférů poslali k šípku, zbytku rozdali menší auta a nechali si jen to poslední. Když to na provozu nejde jinak, tak si vytáhnou sirku a jeden z nich musí![]()
Dopravce a šofér kamionu jsou největší zločinci, už mě to neba. Tatík, co s kamionama začínal, to málem obrečel, ale co se dá dělat
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Jako taky za volantem čehokoliv občas něco zobu, co se dá držet jednou rukou, ale vzít si k tomu talíř, by mě teda nenapadlo ani ve snu. Co ten řidič dělá o pauze, že nemá čas se najíst?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Nevim, MKD s vyjímkou Slovenska už dávno nejezdíme a moje shody s TD jsou dost parciální.řidičBOB píše: ↑včera, 17:30 hele, já nechci rejpat, ale TD tady hodně často poukazuje, jak mají v Německu to nebo ono úplně jinak a super; jak u nás je to 100 let za opicemi... Tak jsem se chtěl jenom zeptat, zda v takovém Německu může řidič kamionu jezdit pátek, svátek, 20h denně, zda si tam může za jízdy vařit, může jezdit bez kola nebo autem, které je prolezlé korozí... Nevím - nejezdím kamionem - ptám se...jestli jenom u nás jsou ty pravidla tak napíču?
black on black, petliter, jebem na too 

Pro nás to byla jednorázovka, běžně nám to problémy nepůsobí.
V takových případech volíme zákonné postupy, si nenechám zvedat tlak kvůli tomu, že kolega narazí na ňákýho pičuse.
Na druhou stranu, konkrétně tenhle kolega má děti ve střídavce a naštěstí mu to nekolidovalo. Kdyby jo, to by bylo hemzů

black on black, petliter, jebem na too 

- Truck Daškam
- Letec
Nj, přetáhneš o 5min a nikdo se s tebou bavit na to téma nemusí a tumáš flastr.Jako při cestě z Plzně do Prahy nemáš čas zastavit se na kafe? To je peklo teda...
Tachografy se dnes stahují na dálku, ani tě nemusí stavět - stačí že pojedou za mnou, tuším že do 150m. A už je to 2 měsíce zpětně.
Kdybys stejným způsobem mohl dostat pokutu za rychlost nad 150 - jezdil bys 152?
Vytrhávám jen to, co tam mají dobrý. Spousta věcí mají zase víc na hovno než my.jak mají v Německu to nebo ono úplně jinak a super;
No je pravda, že třeba před pěti lety stávali na sjezdech a čekali na odbytí 17:00. To ted neníMusím se přiznat, že na ten páteční zákaz sereme a normálně to šofér dojíždí, nebude kvůli např. hodině jízdy tvrdnou do 21:00 na pumpě, za mě je to strašná zhovadilost. Policajti to naštěstí tolerujou, zřejmě jim to taky přijde na palici.
Ale letos dostal jeden kolega pokutu za sobotní zákaz na Jižní spojce
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To je jako se vším - frajer až na půdu a když dojde na lámání chleba, tak "já to nebyl"
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-rid ... .seznam.cz

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-rid ... .seznam.cz
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
proč se na to ti zloději nevyserou, když za nimi jede 10 policejních aut...
Já vím - koks

Já vím - koks

250kW
195kW
100kW
195kW
100kW