Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
A bude fungovat ještě nějaký servis? Pokud vím, dělali jste i starší věci z Themisu. Ať už ty nebo někdo ze zaměstnanců.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
To se uvidí, v plánu to je (externě), ale jaká bude realita, to se uvidí (on napřed někdo ze zákazníků něco musí chtít a fčíl - už delší dobu - nikdo nic nechce). Opravdu nic. Nula.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
K asi dvom uliciam dohromady o 15 domoch vedie stara 300m dlha cesta ktora povodne koncila v JZD. Miestny poslanec sa na nu chodi prechadzat s nevycvicenym psom a 2 este nevycvicenejsimi detmi.
Vydupal si tam zonu 30... Ma ju tam
Auta iduce po ceste(~30-35kmh tacho, okolo deti krokom) zastavuje a krici po nich ze je tam 30. Chodim tamad s kolegami kazde rano...
Cez kamarata na obvodnom oddeleni si vydupal hliadku ktora tam na nas obcas poluje v kriku a snazi sa nas namerat. Nenamerali zatial nikoho lebo nad 40 tam nikto nejazdi.
Dnes na boku policajny golf, 2 mladasi v nom znudene scroluju reelska(cakali tam uz hodinu a pol), laser pohodeny na stehnach. O 50m dalej miestny poslanec so psom. Pes sa poslusne uhne z cesty, poslanec nie, chcel zase nieco vyklopkavat po aute.
Zatial to bolo len male zabavne spestrenie par krat do mesiaca, ale ta snaha sahat na auto bez nejakej provokacie sa mi nepaci. To sa moze rychlo zvrtnut.
Vydupal si tam zonu 30... Ma ju tam
Auta iduce po ceste(~30-35kmh tacho, okolo deti krokom) zastavuje a krici po nich ze je tam 30. Chodim tamad s kolegami kazde rano...
Cez kamarata na obvodnom oddeleni si vydupal hliadku ktora tam na nas obcas poluje v kriku a snazi sa nas namerat. Nenamerali zatial nikoho lebo nad 40 tam nikto nejazdi.
Dnes na boku policajny golf, 2 mladasi v nom znudene scroluju reelska(cakali tam uz hodinu a pol), laser pohodeny na stehnach. O 50m dalej miestny poslanec so psom. Pes sa poslusne uhne z cesty, poslanec nie, chcel zase nieco vyklopkavat po aute.
Zatial to bolo len male zabavne spestrenie par krat do mesiaca, ale ta snaha sahat na auto bez nejakej provokacie sa mi nepaci. To sa moze rychlo zvrtnut.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Takže taková ulička bez kamer a zvědavých očí… No, to by se mohlo zvrtnout a poslanec by mohl dostať cez piču 

soon...