Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Politický koutek

Příspěvek od řidičBOB »

rhinos: nebojím. Jenom se bojím toho, že jeho činy vlastně nikoho nezajímají, protože on to určitě neudělal, je to miliardár…

jerry: ne, není. Babiš je sám mafián a do politiky šel proto, aby neskončil v base nebo jako Mrázek.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Špatně si rozumíme. To, že mohl jít do politiky, je důsledkem prohnilé politiky už léta před jeho nástupem. On jen využil situace, které tu byla a je dosud. A nahrává mu, že mafiáni byli v jiných stranách před ním a jsou i teď.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Nahrávalo mu, že on ty mafiány v politice často stvořil ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Mě dycky zajimalo, jak se grand daddy Andrej tvari na drobne smeliny svych podrizenych.
Ja tady dopice privatizujem stat a musim resit, ze kunda ze SČ pucuje sluzebniho Supa svymu vošoustovi
black on black, petliter, jebem na too :ar!
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

To ti řeknu úplně přesně - pokud to není na očích, je mu to jedno. Jakmile se to provalí, tak od toho dá ruce pryč stylem “neznám ho, potkal jsem ho jednou.” Vyloučí ho a nic se vlastně nestalo.
Věrní to mají jinak - je to kampáň a jede se dál.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

a není to všude stejné? ;)
Citroen C4 GP
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Není.
ANO není hnutí/strana. To je firma, která byla založená k jedinému účelu.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

nechci ti brát iluze ,ale mě ten účel příjde stejný u všech stran. Nevidím jedinou ,kde by šlo o něco jiného než dojení eráru.
Citroen C4 GP
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

řidičBOB píše: stř 23 črc 08:15 To ti řeknu úplně přesně - pokud to není na očích, je mu to jedno. Jakmile se to provalí, tak od toho dá ruce pryč stylem “neznám ho, potkal jsem ho jednou.” Vyloučí ho a nic se vlastně nestalo.
Věrní to mají jinak - je to kampáň a jede se dál.
To co se deje v mediich vidim taky :) Me by zajimalo, co si ten chlap vopravdu mysli. Jasne, ze je mu to vlastne jedno, ale kurvi mu to byznys. Kvuli necemu, co Agrofert realne zaokrouhluje…
Urco to z praxe znas taky. Ses “vetsi clovek” nez tvy podrizeni a veci, kteryma oni se zabyvaji, ti obcas prijdou uplne smesny. A rikas si dobry kluci, jsem rad ze Vas mam, ale ty vole… :D
Tuhle jsem byl ve fabrice vlastneny nejmenovanym ceskym oligarchou.
Na miste pro reditele stal malej mercedes, v infantilnim wrapu s infantilni spztkou. Pan reditel je rocnik 6x
Tak jsem si taky rikal, jestli kdyz skutecnej sef prijede na kontrolu ve sve standardni cerne Sklade, tak na to taky cumi jako ja, kdyz mi cigani na stavbe ukazujou kolo s motorem z babety =))
black on black, petliter, jebem na too :ar!
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

On to přehlíží do okamžiku, než se o tom začne psát. Pak klasicky bouchne a jeho projev je do 18ti let nepřístupný.
On nežije v realitě, není to demokrat a jeho představy o řešení problémů, jsou na hony vzdálené od práva a reality. Řeší svoje věci. Každopádně takový člověk mu kurví PR, takže je odstaven z dohledu - odstřelil i EFKO, což byl jeho hodně věrný chábr, ale v jistou dobu mu začal škodit.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět