Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Mlaďoch to tak dobře ještě nezná, jako staří, zkušení piráti  

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
						KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vzdálenost v tomto případě byla 98,6 m. Ale zařízení umí měřit na mnoho set metrů - limiterem je záznamové zařízení.Truck Daškam píše: ↑pon 21 črc 19:26 A na jakou vzdálenost to dá? Nebo to je těch 98m co se tam píše?
250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Policista nemá důvod lhát! 
Divné, že v popisku píšou, že v místě, kde je 110kmh. Jelikož jeden z těch případů se mi dostal pod ruce, tak dle zápisu o Zádrži ŘP, je tam 130kmh. Ale to by asi nebylo tak akční 

Divné, že v popisku píšou, že v místě, kde je 110kmh. Jelikož jeden z těch případů se mi dostal pod ruce, tak dle zápisu o Zádrži ŘP, je tam 130kmh. Ale to by asi nebylo tak akční

250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
Vcera bola nehoda u nas na vychode... Tesla v pravom pruhu obchadzala cyklistu, vosla do cesty octe v lavom pruhu, octa to dala v relativne malej rychlosti cez strechu(viac ako 30kmh to v tej priekope uz zrejme nebolo), vodic letel oknom a potom par desiatok metrov vzduchom. V zivot ohrozujucom stave sa preletel na helikoptere... Octa vyzerala dost neposkodene, mimo ohnutej zadnej napravy a od letiaceho sofera zaklepnutej strechy snad aj pojazdnaTruck Daškam píše: ↑stř 16 črc 10:09To je ale chyba právního systému, že se to nebere v potaz na první dobou a dělá se to složitě. Za to nepřipoutaný člověk nemůže - a ve finále mu to může být i jedno. Na druhou stránku má případný viník jezdit tak, aby nikoho ani nenaboural a že tresty v případě neumrtí připoutaného člověka jsou mírné.Ta druhá je potom škoda, způsobená porušením povinností v prvním případě a prokazování toho, jak moc na to měl vliv fakt, že druhá strana nebyla třeba připoutaná.
Aneb jedu jak kokot, způsobím nehodu a vyváznu z toho jen za 1000kč - protože pokud v tom není chlast (drogy), škoda a likvidace se hradí z POV
Pokud někomu nedám přednost a bude stačit sepsat protokol, tak nejspíš ten pás ani nepoužije. Já měl třeba DN kde sepsat protokol nestačilo (škoda nad 100tkč), připoutanej jsem nebyl a pás jsem nepotřeboval (ani asi ten airbag, co vyletěl)Narazal som na fakt ze pouzitie pasu/helmy/noha dole dost zvysuje sance na to aby ziadne zranenie nenastalo, a tym padom ani ziadny sud...
A o tom píšu - nebyl připoutaný? Má to být jeho boj.2. nedas niekomu prednost, posadka druheho vozidla nema pas, clovek sa zranil lahko/tazko/zomrel, prides na niekolko mesiacov o vodicak a v tvojom pripade aj o prijem, sudy, vycitky svedomia, trest...

Keby mal typek v octe pas tak vodica tesly by dnes najviac trapilo kedy mu opravia auto. Takto ho zrejme trapi ci ten vodic octy prezije, v akom stave, ze stratil pracu, vodicak, roky sudov a dufa ze to dopadne "len" podmienkou. Asi.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hezky to zapínají na poslední chvíli - viděli v levém rychlejší vozidlo a hned ON. Jakmile jsem se zařadil a pokračoval 145 tempomat, tak hned OFF.

250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
 pěkné.  Já myslel, že to potřebuje aspoň pár vteřin na nějakou základní kalibraci po zapnutí.
  pěkné.  Já myslel, že to potřebuje aspoň pár vteřin na nějakou základní kalibraci po zapnutí.GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
						KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
vsak prave tech nekolik malo vterin tam nastesti je, takze podobne jako u laseru

Pravda vyděsí
						- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale MZ má pravdu - bylo to mnohem víc, než pár vteřin. 
Dříve to byly minuty.

Dříve to byly minuty.
250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
ale není to tak, ze by to zapnul, az ve chvili, kdy jsi pred nim uz v miste, kde muze rovnou merit. Prece jen to zapnul jeste kdyz jsi byl za nim.

Pravda vyděsí