BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Kavis
Mistr volantu

Re: BMW Divize

Příspěvek od Kavis »

Tvl na scale mam asi 45 kkm a rezerva mi svitila snad 2x. Jak je tam dojezd pod 200, tak uz sem nervozni :D Pojeb Ti dali spravne. Taky po tech letech bude na dne nadrze ruzny bordel a kdyz tam je malo benzinu, tak roste pravdepodobnost, ze si ho cucne.
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

BMW klub jsou pacienti. Jezdím do 0 de fakto furt a nic. Dost pochybuju i o tom bordelu v nadrži.
Kavis
Mistr volantu

Příspěvek od Kavis »

Ja jen nevim, proc bych to mel delat. Jsem omezeny pouze na orlen bo sluzebni auto. Proc bych se mel nervovat, jestli to vyjde nebo ne? Proste kdyz tam je nekde mezi 200 - 100 dojezd nebo vim, ze me brzo ceka delsi cesta a jedu kolem benziny, tak tam nableju do plna a nemusim to resit.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Vyjíždět nádrž do sucha se nedoporučuje, ale taky se mi to občas povede, zatím bez nějakých problémů.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Bezne tankujem s 0km dojazdom a zatial pohoda :D Raz som na to nejak zabudol a normalne som s 0 najazdil este 40km k benzinke.
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Kavis: tak ty jezdíš jako obchodák. Já jezdím pravidelnou trasu do prace / z práce a benzínku mám při cestě na které tankuju. POkud chci, mám jit tam po cestě asi 5. Ale vím, že když rano vyjedu s dojezdem 60km tak že se ještě v pohodě otočím a dotankovávám s 0.
Mě zase nedává smysl tankovat, když mám dojezd ještě 1/3 nadrže.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Taky se mi to (mentálně) příčí zastavovat u benzinky nejen s polo-plnou ale i s polo-prázdnou nádrží.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Kavis
Mistr volantu

Příspěvek od Kavis »

Předseda píše: pon 21 črc 14:17 Kavis: tak ty jezdíš jako obchodák. Já jezdím pravidelnou trasu do prace...
Nastesti uz par let obchodaka nedelam :)

Je pravda, ze v tom nemam tu stalost jako Ty. Mam v praci na starosti MS, OL a ZL kraje, bydlim v Opave, takze ve standardnim provozu (ne v tom masakru poslednich sesti mesicu) 2x tydne jedu 200-300 km a jednou treba 100 - 150 km. Pokazde jinym smerem. Orlen mam 500 metru od baraku na ceste, co je vypadovka na dalnici. Vracim se domu, pise mi to dojezd 200 a vim, ze zitra pojedu do Zlina, tak tam rovnou pribrzdim, protoze vim, ze bych to zitra neotocil a musel bych ji tam nekde hledat. Kdybych pravidelne jezdil 30 rano a odpo 30 zpatky, tak bych se na to asi taky dival jinak. Ale stejne bych to nehrotil do navratu na 0, protoze jako zaprisahly pesimista pocitam s tim, ze se po ceste muze neco vysrat a dotankoval bych treba pri tech 60.

PP: X krat jsem tady od Tebe cetl, ze jsi jel do RpR natankovat... Me by se zase pricilo jezdit extra jen pro benzin... :D kazdy to ma nejak no...
Jaggie
Pan Řidič

Příspěvek od Jaggie »

jo zemetreseni je sfine, takze tankovani radeji vzdy pri pulce nadrze
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp + gearbox tune
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Offtopíč: Úplně náhodou (necíleně) sem se nějak dogůglil/dosurfil na stránky rotorama.cz (mají něco s dronama) - kukněte na to jejich logo:
rotorama.jpg
To se dívím, že je mnichov ešče nepopohnal k soudu.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět