Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Stepan
Letec

Re: Politický koutek

Příspěvek od Stepan »

black on black, petliter, jebem na too :ar!
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Že je Turek určitě hovado, o tom bych se nikdy nepřel.
Ale že Apolena absolutně neomylně vytasí před volbama šukací kompro na chlapa z druhý strany názorovýho spektra. Achjo.
20 let starý, bouchačku v parku na ni vytáh, prsty ji lámal. Já nevim. Co že si zase vzpomněla až teď?
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

já si teda po 20ti letech ani nepamatuju koho jsem zrovna jebxxxxx :-D
Citroen C4 GP
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Tohle je teď cool. Kamarád se rozvádí a znásilnění tam přistálo také...

Je to takovej hodnej kluk, takže "přiznal", že před 15 lety spolu mohli šukat úplně vožralí a že si nepamatuje, zdali souhlasila nebo ne :(( (nepamatuje si reálně nic, ale protistrana na něj nastoupila a on to posral) ...pak spolu ještě 14 let žili v několika zemích světa, on ji živil, mají spolu děti...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Btw. “hodnych kluku”, co se sebou nechavaji neskutecne cvicit svyma mocne emancipovanyma partnerkama, vidim v posledni dobe nechutne moc.
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Tak Prcina si za 3 giga kupuje železárny... Tak určitě. To je zase nějaká levá. By mě zajímalo čí ty prachy jsou. Jestli Babiše, Zemana nebo rusáku.
https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika ... .seznam.cz
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Stejně je to zajímavé, celý tým manažerů a stratégů a stejně se jim povede poslat takový gigant do kopru.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Předseda píše: stř 16 črc 13:34 Tak Prcina si za 3 giga kupuje železárny... Tak určitě. To je zase nějaká levá. By mě zajímalo čí ty prachy jsou. Jestli Babiše, Zemana nebo rusáku.
https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika ... .seznam.cz
Imo totální past na blbečky.

https://www.e15.cz/byznys/pecina-ovladn ... li-1426067
Pecina nyní doufá, že podnik převezme co nejdříve. Překvapením však je, že ve výrobě chce pokračovat ve formě tollingu. „Již od počátku projevuji zájem o koupi běžícího závodu se zkušenými zaměstnanci, kteří mají jistě velkou zásluhu na tom, že se daří udržet výrobu, a budeme tak moci pokračovat ve výrobě ocelových produktů. Výroba v huti bude pokračovat formou tollingu, a to jak ze strany společnosti VMT, tak společnosti Donquixote. O konkrétních podmínkách budeme se zástupci obou společností jednat,“ říká Pecina. Společnost VTM patří do skupiny CE Industries Jaroslava Strnada.
S koupí mu pomůže nově zřízený fond kvalifikovaných investorů Iromet, do něhož shání peníze bankovní skupina Creditas Pavla Hubáčka. Kupní cena je přibližně tři miliardy korun.
Takže to zaplatí z peněz retailových investorů, ale prachy na jednom konci bude stahovat Strnad a na druhým Bůh ví kdo.
Za pár let to bude řádně vykuchaný na prodej znovu a pak už si to Strnad koupí napřímo jak chlap.
:ymparty:
Odpovědět