No u toho druhýho teda nevím. Když začal předjíždět, tak on byl tečkou v dálce - tak co jsi byl asi tak ty?
Spíš mě fascinujou ty autobusy v těchto místech - dálnice (silnice pro motorová vozidla) a zcela běžně tam jezdí 70. O zástávkách nemluvě...
BOB: občas je dobré nepřipadat si nejdůležitější na světě a netahat ego na silnice.
Černý Passat Ti tam nechal stejně místa jako ty tomu stříbrnému. Pokud bys nezačal troubit, tak jste v klidu projeli oba dva. Ale chápu, že myšlenka "přeci MĚ nějaká socka ve 20 let starém Passatu nebude zdržovat" vyhrála.
Druhý případ je obdobný. Předjíždění kamionu trvalo méně než 15 vteřin. Zákaz předjíždění tam nikde vidět nebyl. Pokud bys včas ubral plyn, nebylo co řešit.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
HM: ve svém věku už ego vůbec neřeším. Jestli jsi někdy na motorce jel tak víš, že lehké přidání plynu má vcelku rychlou odezvu na zrychlení. To jsem provedl já, při vjezdu na kruháč. Že mi někdo nedá přednost, na to jsem vcelku zvyklý. Že se ani do mého směru nepodíval, to už tak časté není. Takže já jsem přidal, on mne ignoroval = brzdy (a v náklonu moc fakt brzdit nechceš). Možná bychom se tam vešli a možná ne. Ten, kdo by se válel na zemi, bych byl já.
Rozumíme tomu jednoduchému popisu situace nebo to chceš namalovat?
Ad kamion: jasně - mám hovno rychlost, takže rovnou po napojení, se ženu do rychlého pruhu. Že nesmí nikoho ani omezit, ok - na předpisy si nikdo nehraje.
Ano, ubral sem. Nic jiného mi totiž nezbylo.
Kdybychom všichni jezdili tak, jako ti dva na videu, tak se asi všichni do pár dnů pozabíjíme.
BTW: doporučuji, abys nesoudil lidi podle sebe. Ne všichni jsou jako ty a je to tak asi dobře.