Video a Nordschleife, the best of
Re: Video a Nordschleife, the best of
Přijde mi neuvěřitelné, že přežili. A z Porsche prý vystoupil po svých... 

Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Tohle posral anglán v M2, normálně mu dal PIT manévr, takhle se předjíždí úplně běžně, akorát když vidím UK značku, nebo ring půjčovnu, automaticky počítám, že můžu jít do trávy. V Porsche to trochu podcenil, ale jeho vina to není.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
To maji UK docela drsne kdyz jim tam neplati pojistka ... Nechtel bych byt ridic M2 ...
Libil se mi jeden komentar. "Na TF se neda nic vyhrat, jen prohrat ...".
+ jeste zajimave info ze o vikendu tam je az 460 aut v jednu chvili na trati.
Libil se mi jeden komentar. "Na TF se neda nic vyhrat, jen prohrat ...".
+ jeste zajimave info ze o vikendu tam je az 460 aut v jednu chvili na trati.
Tohle video naprosto přesně ilustruje proč mě na Ringu NIKDO NIKDY neuvidí.
Samozřejmě tohle se může stát i někde na veřejné cestě (neprůjezdná hromada šrotu za neviditelnou zatáčkou), ale a) snažím se nevletět (příliš) rychle, kam nevidím a za b) na veřejných cestách samozřejmě nelze čekat varování pořadatelů, na okruhu bych ho ale čekal - OKAMŽITĚ.
Samozřejmě tohle se může stát i někde na veřejné cestě (neprůjezdná hromada šrotu za neviditelnou zatáčkou), ale a) snažím se nevletět (příliš) rychle, kam nevidím a za b) na veřejných cestách samozřejmě nelze čekat varování pořadatelů, na okruhu bych ho ale čekal - OKAMŽITĚ.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Fail je ze neblikaly zluty vlajky. Ale jo, tohle je nocni mura, ze se tam clovek po necem sklouzne ... Ale zaroven to tam je jako droga
)

Jj, je to noční můra. Hlavně ty chybějící žluté. Určitě to byla víc než minuta od první kolize protože několik aut projelo kolem bez úhony, takže totální fail pořadatelů a jejich nového AI systému, který by měl přesně téhle situaci zabránit.
Na druhou stranu to, že by se mi to stalo v životě dvakrát je tak nepravděpodobné, že se buď ješte letos nebo příští rok určitě vrátím.
Na druhou stranu to, že by se mi to stalo v životě dvakrát je tak nepravděpodobné, že se buď ješte letos nebo příští rok určitě vrátím.