Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
To sice jsou, ale pořád platí i § 13 zákona 361/2000 Sb.: na tramvajový pás v úrovni vozovky se smí v podélném směru vjet jen při objíždění, předjíždění, odbočování, otáčení, vjíždění na pozemní komunikaci, nebo vyžadují-li to zvláštní okolnosti, například není-li mezi tramvajovým pásem a okrajem vozovky dostatek místa.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- GeneHawkins
- Letec
No, já tam sice taky předjíždím, ale je to trochu na vodě. Nemám to moc na co našroubovat, protože se vlastně o předjíždění nejedná, žádný jiný důvod taky nevidím. Dřív to bylo lepší, ten pruh byl až do křižovatky, takže to bylo "při odbočování".
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Předjíždím tam taky, ale například auta, co dělají okružky Phou. Ale určitě není legální pojet stojící kolonu a na konci se chtít řadit a jakože zipujeme.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
když jsem kokot, tak na sebe ještě upozorňuji jízdou jako kokot... BTW: za to dítě by ho měli veřejně zbičovat, čuráka!
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-opi ... y-40525871
- já vím, je to chyba policie. Neměla by takového řidiče pronásledovat a jít raději na kafe a koblihu.
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-opi ... y-40525871
- já vím, je to chyba policie. Neměla by takového řidiče pronásledovat a jít raději na kafe a koblihu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
Hele, a nemůže to bejt na tom nábřeží prostě místní úprava, tj. nadřazená obecné? Já bych to tak bral 
Před křižovatkama to bývá úplně normálně, ačkoliv by tam mohl být jeden pruh vedle kolejí...

Před křižovatkama to bývá úplně normálně, ačkoliv by tam mohl být jeden pruh vedle kolejí...
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Může. Ale muselo by to tak být značené, což není.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Nejsou lidi, tak řídí kamion i ti, kterým by v normální době nesvěřili ani dvoukolák. Podle toho to vypadá. Kolik já už takových blbů zažil u podjezdů směr Železná Ruda. https://www.novinky.cz/clanek/krimi-rid ... .seznam.cz
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
…kde mimochodem kamion nemá vůbec co dělat.
Ale počkejme na TD, který nám jistě vysvětlí, že zákaz tam dal nějakej blbec, výška určitě nesedí a vejde se tam i vyšší a v neposlední řadě, chudák řidič nemá jak zjistit, kolik měří.
Ale počkejme na TD, který nám jistě vysvětlí, že zákaz tam dal nějakej blbec, výška určitě nesedí a vejde se tam i vyšší a v neposlední řadě, chudák řidič nemá jak zjistit, kolik měří.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
Tvl, co tam dělal? 
Spíš nevím, kam tam (nebo odkud) jako jel. To co se stavělo v Pařížské je snad už hotový

Spíš nevím, kam tam (nebo odkud) jako jel. To co se stavělo v Pařížské je snad už hotový
Chápeš to?