Jaguar a dalsi britske zverstvo

Co se jinam nevejde.
Odpovědět
denis
Pan Řidič

Re: Jaguar a dalsi britske zverstvo

Příspěvek od denis »

Stepan: čím jazdíš teraz? Pozerám Tvoj podpis a rozmýšľam, čo som prehliadol. Jaguar 5 liter? :D
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Většinou dodávkou, kdybych věděl kolik času v ní nakonec budu trávit, nebyl bych krkavej a místo toho Proace koupil Vito.
petliter bude americkej, až zaplatím fakturu :))
a japonskej klepl stále zůstává, to nikdy neprodám. Možná až p. Komárkovi dojde trpělivost, tak to vyměním za Yarise. Mezi stromama na rozmlácený trojce mě to baví nejvíc 8-x

a add ten Jaguar -> Mně se třeba XEčko strašně líbilo. Ale nedovedu si představit utratit tolik peněz za auto, jehož výrobce se velmi pravděpodobně nedožije konce záruky.
to samý šecky Ftype a tak. Podle mě je to hezu a prodává se to za pěkný peníze. Ale kdo to bude opravovat. A čím 8-x
https://www.dajbych.cz/vozy-k-dodani/ja ... wd-at-24my
Vidím výrazně exotičtější (cenovou) alternativu k M4 kabrio, se zajímavějším motorem.
No ale... viz výše.
black on black, petliter, jebem na too :ar!
denis
Pan Řidič

Příspěvek od denis »

Mne úplne vypadlo, že máš objednaný mustang. To je tak keď už človeku ťahá na 30ku :D
Ale nejak to s ním naťahuješ, nie?

k XE - ti je pochopiteľné.. aj mne je sympatické, ale Mustang mi príde lepšie value for money.

Ja mám Opel Combo 1.5D 96kw MT (proace city?) a nesťažujem sa :)
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

teď tuším v pondělí mě vyzvali, že od příští středy by mohl bejt k odběru. Ještě to trochu protáhne moje neochota mít pražský ošklivý čísla... :)
add to dodávkaření -> V autě prakticky bydlím, Proace se přebíral někdy v říjnu, jezdím i jinými auty, dva měsíce jsem letos moc nejezdil z provozních důvodů... má přes 40kkm.
A jsem z toho ježdění takovej utahanej, v osobáku se mi to nestávalo.
Jenže na Sklassu to není, že jezdím dodávkou má pozitivní vliv na PnL i na spokojenost zákazníků, takže jezdit nějakou naftovou střední třídou mi zase přijde vlastně "škoda", provozní náklady nějakýho hothatche jsou při adekvátním používání při takovýmhle nájezdu děsivý a při neadekvátním používání už můžeš jezdit tou naftou... velkej pickup by mi dělal radost a asi by byl i pohodlnější než dodávka, jenže jak to nemá dva metry korbu, tak je mi to k ničemu. A ty singlecaby se dělají jenom v opravdu pracovních verzích
Koupit Včko na vzduchu, vyházet z něj sedačky a nechat si to vzadu vyplechovat, se jeví jako optimální cesta. Jen ty kurvy neví, co by za chtěly =))
denis
Pan Řidič

Příspěvek od denis »

Vyser sa na čísla, ber to čím skôr a budeš striedať proace/mustang podľa možností (zákazníkov) :)
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Stepan píše: čtv 12 čer 09:40
Koupit Včko na vzduchu, vyházet z něj sedačky a nechat si to vzadu vyplechovat, se jeví jako optimální cesta. Jen ty kurvy neví, co by za chtěly =))

Vzduch můžeš mít i ve Vitu a musím říct, žes udělal velkou chybu, žes do něj nešel, upaluje fakt hezky.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Já myslel ze to kupuju pro delniky a sam si jeste prikoupim nakej osobak.
Ale pak me ten dodavkarskej lajfstajl zacal bavit :D
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

denis píše: včera, 10:47 Vyser sa na čísla, ber to čím skôr a budeš striedať proace/mustang podľa možností (zákazníkov) :)
Nn, mne je toho na praci skoda, respektive to v realite dnesniho provozu ma pramalej smysl.
Dneska mi to vyslo, ze sem si udelal vylet.
80km tam, 80km zpatky. Od nas na jih, krasny cesty, jezdim se tudy i projizdet o vikendu jen tak. Nic se sebou, jen slozku papiru, jak mocipan.
Tak jsem nakopl plejadu a vyrazil.
Hned za vesnici mi zavolal dodavatel a pul hodiny mi hucel do hlavy naky hovna. Do toho par dalsich telefonu a sup, uz jsem tam byl.
Zpatky vicemene to samy, jen jsem jeste chytl traktor a nemohl se pred nej na tech uzkych cestach dostat

Takze jsem sice valil zavodakem, ale kdybych jel Proacem, jedinej rozdil by byl financni a ze bych v tom telefonu lip slysel :D

Mně samotnej pocit z auta nic nerika, me bavi jezdit rychle.
A casto o tom premejslim, kolik z tech stovek kilometru denne bych vlastne mohl jet rychle. Aby to stalo za to, ze me pak i “beznej” kilometr stoji mozna 5x tolik.
A vono jich je proste malo…
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

Stepan píše: včera, 15:12 Já myslel ze to kupuju pro delniky a sam si jeste prikoupim nakej osobak.
Ale pak me ten dodavkarskej lajfstajl zacal bavit :D
kdyz nas "ridic" prisel o papiry, tak jsem tou dodavkou docela jezdil a teda hodne me to nebavilo
Pravda vyděsí
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

tak zaskakovat na reálných rozvozech mě nebaví taky :)
ale máme nějaký smlouvy a termíny, který musíme plnit. A můžeš těch rozvozáků mít kolik chceš, ale občas ti to stejně nevyjde. Že by zákazník potřeboval rychlejc, ty už máš auta jinde, ale víš že jedeš kolem "obchodně". Šup, zkásnu ho za dopravu, a mám :)
Nebo ti to vychází úplně blbě. Naplníš náklaďák Praha-Plzeň a pak kvůli blbosti, kterou bys nacpal i do toho ProAce, bys ho hnal až do Chebu.
Takhle to hodíš do "kufru", máš kvalitně obslouženýho zákazníka, ušetříš v horizontu roku strašný peníze, pozdravíš se se zákazníkama v daném okrese jako obchoďák.

Jasně, že je to vlastně "zoufalý". Křetínskej si v privatejetu určitě díly po elektrárnách nevozí.

Ale pro mě jsou to vlastně nezanedbatelný částky a necítím se pořád jako takovej boss, abych je, výměnou za svoje pohodlí a zábavu, vyhazoval oknem.
Zrovna v pondělí jedu. Tři "ředitelský" schůzky, cestou ještě strčím do kapsy 2k bez daně express příplatek za něco, co zákazník objednal v pátek 20 minut před koncem pracovní doby. :D
Odpovědět