BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od pavproch »

Tak už asi vím odkud sem měl v hlavě tu plechovku, a je to potvrzení geronta (a jeho chabé mozkové kapacity) - drahá přišla, že její Leguán (5N, 2.0TSI 132kW) bude brzo potřebovat taky (malý) servis (filtry a olej) a jo, tam patří plechofka. Vysvětleno. Asi.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jo, btw, neska sem si přeplánoval pravidelné servisy brambora2 á 15tis km jen na wolej a filtry, nic dalšího/preventivního jak sem míval ve zvyku dělat (bo firemně šetřím) - to sem zvjedaff, kdy doyezdím, teda brambor2 doyezdí.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

no ted uz bude jezdit furt, protoze nikdo nebude delat preventivni opravy funkcnich veci
Pravda vyděsí
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Uvidíme. brambora2 budu už dál enem odbývat nejnutnějším, vyřádím se (s pravidelným servisama + preventivními na m4Zlikovi)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Offtopíč: Jak píšu výše, Leguán bude potřebovat taky malý servis, fčíl sem pro ně objednal filtry (wolej - CFS - mám) a kupodivu ty filtry (olej a vzduch) jsou o něco málo dražší než pro 3er (pár desetikoňur) - objednával sem Bosch v obou případech a na stejném webshopu.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

To sem zvjedaff, esli sem si naběhnul nebo to bude k čemu...brambor2 už zae potřebuje nové kosti př. stabilizátoru (tluče to na výmolech) - na allergru sem našel sadu za tři stovky.... tak uvidíme... prý příští týden...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: pon 05 kvě 13:56 Zítra tam ten (první) litr (levného) Shellu doliju
Tak první zkušenost se shellem - zdá se (ujeto 1000 km), že ho žere krapet víc než CFS (obojí bylo/je 5w-40) - za fčera ujetých 1000 km spapkal o trochu víc než litr.
A naopak, zdá se že při dlouhých jízdách žere obyčejného naturalu 95 asi o půllitr na sto míň než žral BA98NA.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: čtv 29 kvě 10:02 To sem zvjedaff, esli sem si naběhnul nebo to bude k čemu...brambor2 už zae potřebuje nové kosti př. stabilizátoru (tluče to na výmolech) - na allergru sem našel sadu za tři stovky.... tak uvidíme... prý příští týden...
Mám, zítra/pozítří pudou do auta. Sem zvjedaff, jak dlouho vydrží, předchozí byly taky aftermarket (Delfáj) a daly jen 10tis km, zatímco předtím sem dycky jezdil OEM z autorizáku a ty vydržely i 30 tis km (Meyle?).
delphin
Pan Řidič

Příspěvek od delphin »

Včera jsem viděl nové úplně BMW M5. Ještě na převozkách. Obrovské, v nějaké narůžovělé barvě, s černými koly to vypadalo zvláštně. A dostalo mě, že pneumatiky byly Hankook.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Už jsem to tu tuším psal. Zatímco 7er G70 mi přijde jako pecka, tak na 5er si zvykám velmi pomalu a ani ta M5 tomu moc nepomáhá.

A to 5er vidím každý den v práci.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Odpovědět