Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Obávám se, že vyčůránek, má své kroky dobře promyšlené a asi tě vyždímá.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Potykam se trochu s vlastni kombinaci analogu/digi problematiky.
Auto ma zatmaveno skla 5tych dveri a zadni leve a prave.
Stropni zpetne zrcatko ma v sobe svetelne cidlo.
Pokud auto za mnou sviti fest tak, ze to haze prasatka do ksichtu pres dverni zpetna zrcatka, melo by to automaticky zatmavit.
Jelikoz jsou ta zadni skla zatmavena, reakce je ve vetsine nulova. Pri posviceni treba mobilem primo do senzoru, dverni zrcatka se zatmavo hned.
A ted babo rad.
Auto ma zatmaveno skla 5tych dveri a zadni leve a prave.
Stropni zpetne zrcatko ma v sobe svetelne cidlo.
Pokud auto za mnou sviti fest tak, ze to haze prasatka do ksichtu pres dverni zpetna zrcatka, melo by to automaticky zatmavit.
Jelikoz jsou ta zadni skla zatmavena, reakce je ve vetsine nulova. Pri posviceni treba mobilem primo do senzoru, dverni zrcatka se zatmavo hned.
A ted babo rad.
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp + gearbox tune
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
PP: obavam se, ze se ho jen tak nezbavis, ale zase max na nemocenske je 380dni, pak uz je to posudkovy lekar, invalidni duchod apod. Jsou tam samozrejme vyjimky, ale vpodstate na te nemocenske zustat nemuze. Kamarad po tezke nehode byl o neco dele, ale rikal, ze to bylo jem kvuli tomu, ze mel naplanovane nejake operace a ten jeho doktor s tim mel nejakeho papirovani. Taky jsme meli slecnu, co byla skoro rok, ale pak proste prisla, protoze jeji realny problem byla hlava a na to uz to dale neuhrala
Pravda vyděsí
PP: Možnost je výpověď pro ztrátu zdravotní způsobilosti. Pokud ji zaměstnanec neztratil kvůli pracovnímu úrazu nebo nemoci z povolání, pak nárok na odstupné nemá.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
Potřebuju se ve středu ráno dostat od Bílého Beránka na Rohanské nábřeží. Jezdívám přes Karlák a Ječnou, ale mapy.com mi nabízejí tuhle trasu přes Letnou. Je to tak lepší? Nebo ještě jiné výhodnější doporučení? MHD, prosím, ne. Díky
https://mapy.com/s/gogavamoke

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
-
- Autoškolák
Jel bych podle Wazu. Nikdy nevíš, kde se to zašpuntuje.jerry píše: ↑pon 02 čer 11:58 Potřebuju se ve středu ráno dostat od Bílého Beránka na Rohanské nábřeží. Jezdívám přes Karlák a Ječnou, ale mapy.com mi nabízejí tuhle trasu přes Letnou. Je to tak lepší? Nebo ještě jiné výhodnější doporučení? MHD, prosím, ne. Díky![]()
Ucpané bylo snad úplně všechno, tak jsem jel klasicky přes Anděla, Karlák, Ječnou a po magistrále do Karlína. Praha fakt hrůza, mimochodem byla ucpaná dálnice už od Loděnice, popojíždělo to i po státní z Loděnice přes Rudnou a Chrášťany. Chudáci, kteří se v tom musí denně pohybovat.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Od fčera na mě Chrom řve, že expiroval nějaký certifikát, dělá Vám to taky?
(Fčíl semito nějak, nevím jak, ale podařilo obejít)
(Fčíl semito nějak, nevím jak, ale podařilo obejít)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mne robilo to isté, ale už je OK. Na druhom prehliadači to išlo v pohode.
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S