To jsou mi služby

Najít na stránkách Mercedesu kolik má sprinťák metr od podlahy se mi nedaří.
Já tam furt nevidim nikde doznání k tomu, že ta jejich mrdka vyžaduje servis v intervalech jak závodní speciál a jako autorizované servisní partnery mají bandu idiotů.Vážený pane Štěpáne,
děkuji Vám za obsáhlé shrnutí a otevřenou zpětnou vazbu, kterou nepřehlížíme. Je mi upřímně líto, že jste se dostal do takto frustrující situace, která rozhodně neodpovídá standardům, které jako importér značky očekáváme od našich autorizovaných servisních partnerů.
Vaši zkušenost s postupem servisu X i dřívějšími zásahy u jiných autorizovaných partnerů považujeme za závažnou. Jako dovozce značky Fiat Professional nejsme bohužel oprávněni zasahovat do provozní organizace jednotlivých koncesionářů, ani určovat, kdo a kdy má záruční opravy zpracovávat. Odpovědnost za provedení opravy nese konkrétní servis, kam bylo vozidlo přistaveno.
Přesto jsme situaci již interně předali příslušnému zónovému manažerovi, který bude s X jednat o řešení a zajištění opravy bez dalšího prodlení. Naším cílem je, abyste vůz co nejdříve obdržel zpět opravený a plně funkční.
Co se týče možnosti výkupu vozidel nebo protiúčtu, jedná se o oblast, do které jako importér nevstupujeme.
Mrzí mě, že jste se kvůli vzniklé situaci musel uchylovat k razantním krokům. Věřím, že se podaří věc rychle posunout kupředu.
Děkuji za pochopení a přeji klidnější průběh dalších dnů.
servisní zkušenost u Oplu asi nepřekvapujeALFA ROMEO/ABARTH/CITROËN/DS/FIAT/
FIAT PROFESSIONAL/JEEP/OPEL/PEUGEOT
Ve nedávném videu od Vaculíka jsem zachytil, že v nějakém přechodném období byl nedostatek Fiat EURO6 motorů. Jestli si to správně vybavuju, tak v rámci českého trhu mají existovat řádově stovky Ducat s PSA motorem, který je konstrukčně doprasený a jakákoliv údržba mu nepomůže. Nejsi jeden ze šťastných výherců?:-) PSA motor by měl mít 2179 ccm, Fiat 2184 ccm.
Ne, já jsem totiž mazanej. A to video jsem vidělZajda píše: ↑úte 06 kvě 07:16Ve nedávném videu od Vaculíka jsem zachytil, že v nějakém přechodném období byl nedostatek Fiat EURO6 motorů. Jestli si to správně vybavuju, tak v rámci českého trhu mají existovat řádově stovky Ducat s PSA motorem, který je konstrukčně doprasený a jakákoliv údržba mu nepomůže. Nejsi jeden ze šťastných výherců?:-) PSA motor by měl mít 2179 ccm, Fiat 2184 ccm.