Fiat a vše kolem nich

Alfa Romeo, Ferrari, Fiat, Maserati ad.
Odpovědět
Stepan
Letec

Re: Fiat a vše kolem nich

Příspěvek od Stepan »

livestream: X se dostavil do práce. Po 19. dnech od přistavení auta na záruční opravu na tom teda prej začnou dělat.
To jsou mi služby :)
Najít na stránkách Mercedesu kolik má sprinťák metr od podlahy se mi nedaří.
black on black, petliter, jebem na too :ar!
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Když to nemůžeš najít, tak jim napiš a hned budeš mít i nabídku. :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Napsal jsem už včera večer a nic :(
To když jsem poptával předtím, tak mi volali z importu, pak asistent dealera, pak dealer a pak mi řekl, že bez osobní schůzky mi to nenacení a tam se naše cesty rozešly.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

HA!
Tak prej motor ven "aby se to líp dělalo", zanesený sání, asi i EGR.
A začnou na tom dělat přesně za týden, asi si to musí rozměřit :-)
Naposledy upravil(a) Stepan dne pon 05 kvě 14:38, celkem upraveno 1 x.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Píše mi Manažer Kvality služeb dealerské sítě a zákaznického servisu

Vážený pane Štěpáne,
děkuji Vám za obsáhlé shrnutí a otevřenou zpětnou vazbu, kterou nepřehlížíme. Je mi upřímně líto, že jste se dostal do takto frustrující situace, která rozhodně neodpovídá standardům, které jako importér značky očekáváme od našich autorizovaných servisních partnerů.
Vaši zkušenost s postupem servisu X i dřívějšími zásahy u jiných autorizovaných partnerů považujeme za závažnou. Jako dovozce značky Fiat Professional nejsme bohužel oprávněni zasahovat do provozní organizace jednotlivých koncesionářů, ani určovat, kdo a kdy má záruční opravy zpracovávat. Odpovědnost za provedení opravy nese konkrétní servis, kam bylo vozidlo přistaveno.
Přesto jsme situaci již interně předali příslušnému zónovému manažerovi, který bude s X jednat o řešení a zajištění opravy bez dalšího prodlení. Naším cílem je, abyste vůz co nejdříve obdržel zpět opravený a plně funkční.
Co se týče možnosti výkupu vozidel nebo protiúčtu, jedná se o oblast, do které jako importér nevstupujeme.
Mrzí mě, že jste se kvůli vzniklé situaci musel uchylovat k razantním krokům. Věřím, že se podaří věc rychle posunout kupředu.
Děkuji za pochopení a přeji klidnější průběh dalších dnů.
Já tam furt nevidim nikde doznání k tomu, že ta jejich mrdka vyžaduje servis v intervalech jak závodní speciál a jako autorizované servisní partnery mají bandu idiotů.

V, až překvapivě klidném, telefonátu s X bylo naznačeno, že v autě je soft, kterej neodpovídá tomu, jakej tam má bejt. Že se prej v období nákupu měly dělat flashe u dealerů a ten náš bílej démon ho nemá.
A dušoval se, že takhle rozesraný auto v životě neviděl :))
Nestihl jsem se zeptat, proč na to nepřišly dřív, když tam ten zázrak stojí letos už potřetí.
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Jsi moc náročný zákazník. Kup si Opel. Ten tě vyškolí...

První Insignie byla v servisu 4 měsíce v kuse (jednou za čas něco vyměnili a nepomohlo to)

Ta druhá čekala 3 týdny na to, aby potvrdili že ve 20tkm odešlo turbo, objednali nové a pak se 3 týdny čekalo na jeho výměnu...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Vždyť jo, ať mi tady postaví náhradní dodávku podobných rozměrů a můžou to se zónovým managerem rozebírat třeba do Vánoc

Jinak import podle všeho dělá Frey, takže
ALFA ROMEO/ABARTH/CITROËN/DS/FIAT/

FIAT PROFESSIONAL/JEEP/OPEL/PEUGEOT
servisní zkušenost u Oplu asi nepřekvapuje :)

Chlapci už jsou svojí vlastní neschopnosti přizpůsobení, takže je, podle informací jak z callcentra, tak z recepce, přísnej zákaz předávat telefonní čísla. Ani v e-mailech je nemají.
Stěžovat si tedy, že jsem jim rozbrečel ženskou na callcentru, považuji za vyloženě zbabělé. Pyká za ně.
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Od freyu som chcel kupit auto. Nikto neodpovedal... Tak som tam volal, po 3. telefonate z nich vyslo ze oni mi auto predat nechcu, ze si ho mam kupit na slovensku.
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Stepan píše: pon 05 kvě 14:38Já tam furt nevidim nikde doznání k tomu, že ta jejich mrdka vyžaduje servis v intervalech jak závodní speciál
Ve nedávném videu od Vaculíka jsem zachytil, že v nějakém přechodném období byl nedostatek Fiat EURO6 motorů. Jestli si to správně vybavuju, tak v rámci českého trhu mají existovat řádově stovky Ducat s PSA motorem, který je konstrukčně doprasený a jakákoliv údržba mu nepomůže. Nejsi jeden ze šťastných výherců?:-) PSA motor by měl mít 2179 ccm, Fiat 2184 ccm.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Zajda píše: úte 06 kvě 07:16
Stepan píše: pon 05 kvě 14:38Já tam furt nevidim nikde doznání k tomu, že ta jejich mrdka vyžaduje servis v intervalech jak závodní speciál
Ve nedávném videu od Vaculíka jsem zachytil, že v nějakém přechodném období byl nedostatek Fiat EURO6 motorů. Jestli si to správně vybavuju, tak v rámci českého trhu mají existovat řádově stovky Ducat s PSA motorem, který je konstrukčně doprasený a jakákoliv údržba mu nepomůže. Nejsi jeden ze šťastných výherců?:-) PSA motor by měl mít 2179 ccm, Fiat 2184 ccm.
Ne, já jsem totiž mazanej. A to video jsem viděl :-)
V tomhle je 2184, to jsem měl jenom štěstí. A když jsem kupoval to druhý, chtěl jsem Opla. Protože mám blíž autorizák a ještě tam mám nějaký lepší vztahy.
Jenže oni měli skladem jenom tu 2179. Ačkoliv prý teď s tím faceliftem už taky budou mít tu 2184.
Tak jsem svištěl přes půl republiky pro Fiata a říkal jsem si, že jasně, autorizák dál, ale ten přijímací technik od X se vůbec nejevil jako čurák. To jsem tady taky psal. Och, jak jsem byl pomýlený.

Teď řešim co dál. Sprinter je nízkej, chybí mi tam doslova pět čísel. A Daily sice umí mít 2,1m střechu, ale to nemůžu najít nikde skladem. Master má 1,88, to si můžou rovnou nabouchat do trenek.
A plachtu nechci, mám závodníka šoféra. Žralo by mu to 20 a ještě při, občas, 10+ vykládkách denně by u plachtování ztratil mládí. A co si budem, jsme menší firma, občas se taky svezu a kdo by se s tím vysokým těžištěm prcal :D

Edit: Teorii se softwarem jsem vznesl na import. Akorát Stratos, co mi to prodal, už přestal bejt autorizák Fiatu, takže na nich si nikdo nic nevezme.
Že mi Louda vyměnil nevyžádaně i kotouče ve 30kkm, blábobil něco o servisních standardech Fiatu a už ten den ty starý "nemohli najít", jsem hlásil taky a to se prej holt stává :) X tvrdil, že mi u Loudy ani neudělali kompletní garančku a proto to auto bylo nepojízdný poprvý. To neumím potvrdit, ale pán z importu ten dotaz jenom přešel.

Mám tak čas a nervy na tyhle čuráky.
Odpovědět