Volkswagen Transporter 2.0 TDI, r.v. 2013, nejspolehivější dieslová motorizace, 6-místná verze, odpočet DPH, STK 05/2025, naj. 329000 km, dobrý stav BEZ KOROZE, 2x airbag, ABS, ESP, el. okna, el. zrcátka, KLIMATIZACE, autorádio, 2x klíč, ALU kola, CELKOVĚ ZACHOVALÝ, 1. MAJITEL=KOUPENO ČR!!,
https://auto.bazos.cz/inzerat/197617236 ... et-dph.php
Prodám Volkswagen Transporter 2.0 TDI
Re: Prrodám Volkswagen Transporter 2.0 TDI
Může majitel sdělit více o historii údržby vozidla? Prošel někdy motor generální opravou a jaký je aktuální stav pneumatik?
Hledal jsem pracovní vozidlo a Volkswagen Transporter byl vždy na mém seznamu kvůli jeho odolnosti a dobré nákladové kapacitě. Tento vůz má najeto přes 300 000 km, ale při správné údržbě a bez větších závad se stále vyplatí investice.
Hledal jsem pracovní vozidlo a Volkswagen Transporter byl vždy na mém seznamu kvůli jeho odolnosti a dobré nákladové kapacitě. Tento vůz má najeto přes 300 000 km, ale při správné údržbě a bez větších závad se stále vyplatí investice.
Re: Prodám Volkswagen Transporter 2.0 TDI
Je stále vozidlo Volkswagen Transporter 2.0 TDI k dispozici a je možné si ho prohlédnout osobně?
Já bych měl na prodej ovšem 3-místnou krátkou verzi dodávky, 2,0tdi 103kw, 4-motion, r.v.2013, 158tkm, man. klima, nez. topení, kamery, couvací kamera, kvalitní audio + tlumení A-Hifi, tažné zařízení 2.5t, bez odpočtu dph. Jezdil jsem si s ním sám, koupeno v r.2022 při nájezdu cca 60tkm.
Udělané rozvody, nový podvozek atd. Cena cca 380000,- dohoda možná.
Udělané rozvody, nový podvozek atd. Cena cca 380000,- dohoda možná.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Je možné doložit, že jde opravdu o 1. majitele, např. fakturou z koupě nebo leasingovou smlouvou?