BMW Divize
Re: BMW Divize
Jedna poznámka na okraj (dialektika páč stárnu): celou zimu sem yezdil bramborem2 (N52B30 bez sport režimu), fčíl jaxem sedl do m4Zlika (taky N52B30, ale se sport režimem), tak se mi mnohem víc líbí, jak pod plynem ve sport režimu N52 jde chtivě/lačně do otáček, ale (už) se mi ažtak nelíbí, že v ostatních režimech (meziplyny, ubrání plynu a klidná jízda) se mi zdá až moc "syrový" (brambor2 reaguje tak nějak jemněji/příjemněji). Sem zvjedaff, esli si zas NATO zvyknu ....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Viz předchozí post - už si zvykám, už mi ta "syrovost" nevadí, naopak si ji užívám... čímdáltímvíc...
Z jiného soudeku: Opakovaně tu píšu, že bramborův2 N52 je z těch, co žerou wolej (stabilně litr na tisíc, nezhoršuje se to, neřeším to a nebudu). Liju do něj Millers CFS 5w-40 (po všech slevách ho kupuju litr asi za pětistovku¨) = je to drahé, fčíl šetřím kde se dá, taxem se fčíl zagůglil a .... tohle: Shell Helix Ultra 5-40 (4 litry za pětsečtyřicet). Ten (finanční) rozdíl je teda enormní - MÁM TO ZKUSIT? (= není to nějaký pšonský/ruský/čínský fejk?) BMW specifikaci to prý má...
Z jiného soudeku: Opakovaně tu píšu, že bramborův2 N52 je z těch, co žerou wolej (stabilně litr na tisíc, nezhoršuje se to, neřeším to a nebudu). Liju do něj Millers CFS 5w-40 (po všech slevách ho kupuju litr asi za pětistovku¨) = je to drahé, fčíl šetřím kde se dá, taxem se fčíl zagůglil a .... tohle: Shell Helix Ultra 5-40 (4 litry za pětsečtyřicet). Ten (finanční) rozdíl je teda enormní - MÁM TO ZKUSIT? (= není to nějaký pšonský/ruský/čínský fejk?) BMW specifikaci to prý má...
- Lachende Bestien
- Letec
LITR morového voleje "po fšech slevách" za půl litru?
To asi bude obohacen částečkami zlata a platiny, ne?
To asi bude obohacen částečkami zlata a platiny, ne?

Čím víc zbraní, tím větší mír!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
Lubstar jakožto oficiální distribuci Valvoline bych zrovna nepodezříval z nějakých fejků. Nicméně tvá situace je velmi specifická - motor co žere olej jak dvoutakt ale pořád nějak funguje. Kdoví jaké kouzlo nebo modlitba tu křehkou rovnováhu udržujepavproch píše: ↑sob 19 dub 13:58taxem se fčíl zagůglil a .... tohle: Shell Helix Ultra 5-40 (4 litry za pětsečtyřicet). Ten (finanční) rozdíl je teda enormní - MÁM TO ZKUSIT? (= není to nějaký pšonský/ruský/čínský fejk?) BMW specifikaci to prý má...

《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
@LB: Doposud sem svým motorům dopřával to nejlepší (CFS) a zato jaznámo se platí. Fčíl už budu lít CFS dál jen do soukromých brmbrm (m4Zlik, leguán a pindica). Ten Shell objednán.
Ten Shell mám a budu ho teda lít do bramborova2 N52. Sem zrovna v půlce intervalu (500km od posledního dolití, ukazuje půlstav = tak to má byť), až tam dám ten první litr,. sem zvjedaff, esli bude nějaká (subjektivní) změna chodu/hlasitosti nebo něčeho jiného. Myslím, že ne.
Afterthought: Dyž fčíl (ve firmě) šetřím kde se dá (mj. i na woleji pro brambora2), tak že bych šetřil i na palivu? Odjakživa do něj liju jen 100oct (98) značkové benzíny (Benzina, OMV apod.), protože N52 se s nima chová "radostněji", ale dyž fčíl šetřím, že bych se zkousnul (nižší výkon, nižší ochota se točit) a začal do něj lít (levnější) BA95NA z našeho džejzeddý? (Ale soukromě - m4Zlik, Pindica a Leguán - určitě zůstanu u těch 100voltů.) Musím to promyslet....
To myslíš vážně, že chceš šetřit na benzínu, když měsíčně projedeš 40%km zbůhdarma?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Aby se ten motor úlekem neutěsnil:-) Proč hned do JZD? Efecta 95 a spol. bude taky podstatně levnější a je tam nějaký předpoklad výtoče a kontroly jakosti. Pokud chceš N95 bez bio, budeš si muset popojet někam do EuroOilu/RobinOilu a sledovat v appce co tam naposled navezli.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet