Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
bylo to 18t solo a ani jedno z těch 3 dalších to nedělalo 

black on black, petliter, jebem na too 

Do prkýnka.... zase změna (k horšímu, jak jinak). Jak fčera nebyla Pindica pojízdná tak než Libor zistil, že tentokráte to nebyla kun(d)a, taxem pátral kolem teho Deramaxz Auto, co mám ve svých brmbrmbrm (co parkujou venku) a .... dyž sem ty plašičky (na 9V baterii) pořizoval loni v říjnu, tak výrobce spal v popisu, že na Li baterku to vydrží 9 měsíců, fčera sem tam surfil zas a už píšou jen 6 měsíců = budu to teda muset (radši) měnit (ty baterky) co půl roku. Du je objednat (v našem vesnikcém krámu 9V Li nemají).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Někdo mi krade dřevo z lesa. Už pokácel 2 stromy, odvětví, nechá bordel a odveze kmen a větší průměry. Má význam to hlásit na bengárnu? Má význam fotopast? Nebo mi pak řeknou, že z toho nejde stejně nic identifikovat? Případně jaký postup byste volili?
Bere přístupný stromy hned u cesty, který sem neměl vůbec v plánu kácet...
Bere přístupný stromy hned u cesty, který sem neměl vůbec v plánu kácet...
rozhodne bych to nahlasil (jsem ted stravil vikend s kamaradem z kriminalky, tak mam zase na chvili o nich pozitivni smysleni
) Treba si nekdo neceho podivneho vsiml a fotopast urcite taky neni od veci

Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
spoon: já bych volil něco, co mi pošle zprávu, že je tam pohyb a pak bych z trezoru vyvětral brokovničku 

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Stejně na to musí být žaludek, pořezat strom, naporcovat, naložit, to není práce na 5min. Bych se posral, že mě někdo načape.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Na druhou stranu, taky máme les, ale nechodím tam denně. Ani týdně. Šance, že někoho přistihnu při činu, je mizivá.
Pokud půjde někdo na procházku, nemá šanci zjistit, že se loupí za bílého dne.
Pokud půjde někdo na procházku, nemá šanci zjistit, že se loupí za bílého dne.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
OK, zkusím to nahlásit a uvidíme. O upozornění třeba SMS zprávou na pohyb sem taky přemýšlel, ale to pak bude reagovat na každou srnku. A taky tam můžou jen procházet lidi...Nehledě na to, že ne pokaždý jsem v dojezdu do pár minut. Se zbraní bych tam raději nejezdil, aby to nedopadlo špatně
petr_riha - to je právě ono, těžko někoho přistihnout při činu. Z domu je les na dosleh motorové pily, tak budu muset při každým slyšitelným řezání jezdit les kontrolovat. Ale samozřejmě nejsem doma pořád...
M.Z. - taky to nechápu, nedal bych to. Hlavně ten jeden strom byla fakt velká skoro 2M3 bříza, to bylo minimálně na pořádný vlek za auto a nebo na víckrát.

petr_riha - to je právě ono, těžko někoho přistihnout při činu. Z domu je les na dosleh motorové pily, tak budu muset při každým slyšitelným řezání jezdit les kontrolovat. Ale samozřejmě nejsem doma pořád...
M.Z. - taky to nechápu, nedal bych to. Hlavně ten jeden strom byla fakt velká skoro 2M3 bříza, to bylo minimálně na pořádný vlek za auto a nebo na víckrát.
Ono porazit 2m3 strom, nahrubo ho odvětvit a ještě tam bordel nechat, zase není na celý den. Kor jestli tam máš nějakou lepší cestu a není to oraniště po průjezdu traktorů. Za jak dlouho máš hotovo? Za hoďku a půl, 2 max, včetně nakládky a odjezdu?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
Spoon: tak pachatele bychom už měli

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124