Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Brus
Letec

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od Brus »

a co takhle: každý druhý pátek chodiš darovat plazmu a ty zbývající pátky chodiš k doktorovi se sebou nebo dětma, před koncem zkušebky se divíš, že ti nechtějí prodloužit smlouvu (ani přes sliby, že jsi nevěděla, že to vadí a že už to teda dělat nebudeš), takže teda nenápadně zdrhneš z práce k doktorovi, kde nahlásíš pracovní úraz :D
Pravda vyděsí
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Zaměstnáváš blba, co az podezrele casto marodi do 14 dnu, pak se v praci ohreje par dni a opet to hazi na maroda.
Rychlou investigativou zjistis, ze chodi na fusky, kdyz pro nej ma mistni remeslnik na ruku (=v cistym lip placenou) praci.
Ucinis tomu pritrz. Kdy serves i jeho “zamestnavatele”.
Ten za tebou dorazi a vysvetluje ti, at si ho nechas, ze je to strasne sikovnej chlap a prece to takhle dobre funguje
:)
black on black, petliter, jebem na too :ar!
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

jerry píše: ned 30 bře 20:41 Fakt je, že většina jsou kouzelníci, jak zamítnout reklamaci :( To je obrovský rozdíl proti rajchu. Tam reklamuju rok nošené boty, peníze hned na ruku, skoro 2 roky používaný holící strojek, peníze hned na ruku a mohl bych psát dál. V českém OBI jsem teď reklamoval prodlužovačku do autozásuvky za 129 Kč a poslali to k posouzení :D
Umíš něco jiného než si věcně stěžovat, jak to tu stojí za hovno?

Každá reklamace v alze vyřízena pozitivně. V 90% vrácením peněz buď na tuku, nebo do par dnů (ted, kdyz nejsou reklamace na pobočce).
Před měsícem reklamované boty po 23 měsících od koupě, vracení peněz na miste, sportisimo.

Možná mas jen blbou karmu ;-)
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Petr: Souhlas. Na druhou stranu je třeba přiznat, že úroveň zákaznického servisu je v DE stále ještě vyšší.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Třeba, když byl problém ve VW s TSI řetězy, tak já vyreklamoval 3 motory a kolegovi v DE neuznali vůbec žádnou reklamaci. Ani na opravu :-)
soon...
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

HM: nevím, v DE moc nenakupuji, a tedy nereklamuji.

Mám zkušenosti z A a DK pár let zpátky, a bylo to ± totéž. Není to úplně o zemi, ale spíše o prodejci - a pokud to bude šmejd tady, bude to šmejd i v DE/A. Prověřený prodejce ti to vyreklamuje jak tady, tak tam. Jasně, pokud půjdeš po absurdně nejlevnější nabídce, zaděláváš si na problémy s reklamací.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Jsem si vzpomněl, Iveco Daily, převzetí 6/2024, cca 12tkm tráví už měsíc v servise v Horní Suché, prý čekali na vyjádření výrobce ohledně opravy zadního diferenciálu. Nekomunikovali, nezvedali mobil, nějací lidi v mezičase odešli, tak to tam zachraňuje technik z Brna, na náhradní auto prý nemám nárok a všichni jsou v klidu. Kdyby mě to auto živilo, tak se můžu jít oběsit, už si ten italský krám nikdy nekoupím. Ale dělají mi trable, mezitím se mi posrala jiná dodávka a teď mi chybí, tak to musím všelijak lepit. Pak si kupte nové auto, aby jste měli bezproblémový provoz...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Jak se nam na solu od iveca neustale sjizdel na brzach zadek driv nez predek a u treti sady se teda zjistilo ze je to z vyroby nak naopak zapojeny, takze to auto celou dobu brzdi vic zadkem, to sem tady psal? :D
black on black, petliter, jebem na too :ar!
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Nepsal, tak nám to sem napiš. B-)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Stepan píše: sob 05 dub 06:37 Jak se nam na solu od iveca neustale sjizdel na brzach zadek driv nez predek a u treti sady se teda zjistilo ze je to z vyroby nak naopak zapojeny, takze to auto celou dobu brzdi vic zadkem, to sem tady psal? :D
Na naložený dodávce se zadní destičky dřív sjíždějí standardně.
Odpovědět