Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
GENEVO Guru
Spolujezdec

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od GENEVO Guru »

pavproch píše: čtv 27 úno 10:30
Vážený zákazníku, K čemu je bezplatná roční kontrola?

Rok uběhl jako voda a my bychom Vás rádi pozvali na bezplatnou roční
kontrolu Vašeho pevného systému. Kontrolu poskytujeme výhradně našim
zákazníkům, abychom i nadále zaručili 100% jistotu pohodového cestování s
našimi produkty...
Dobrý den všem,
abych uvedl věci na pravou míru, pozvánku na roční servis jsme vytvořili v rámci poskytování prémiových služeb a zvyšování kvality zákaznického servisu pro naše zákazníky, rozhodně se nejedná o žádnou "svolávačku" a určitě to není z důvodu, že nemáme co dělat :) Pozvánka odchází automaticky všem u nás registrovaným zákazníkům, u kterých se blíží rok od nákupu a návštěva je samozřejmě čistě dobrovolná. Již nesčetněkrát se nám stalo, že zákazník například jezdil s čidlem mířícím do země, třeba po výměně nárazníku v servisu, nebo parkovištním ťukanci, nebo se zcela manuálně vypnutou laserovou ochranou, či nastavením zcela nevhodným pro ČR. A protože chceme aby naši zákazníci byli vždy spolehlivě chráněni, můžou kdykoliv přijet na kontrolu. Pokud Vám řidičBOB email nepřišel, naváhejte a klidně zavolejte :) budu se těšit. Kamil
Oficiální zástupce značky GENEVO.
www.GENEVO.com
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Díky za vysvětlení přímo od pramene. A omlouvám se za (neoprávněný) předpoklad, na mne to tak prostě působilo.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

GENEVO Guru: kecáte…ale budiž.
Popravdě, že přiznáte barvu, jsem ani nečekal.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
GENEVO Guru
Spolujezdec

Příspěvek od GENEVO Guru »

řidičBOB píše: sob 01 bře 14:08 GENEVO Guru: kecáte…ale budiž.
Popravdě, že přiznáte barvu, jsem ani nečekal.
Rozumím ;) Je složité vystoupit z návyku "podle sebe soudím tebe" ale věřte, že nápad na mailing přišel z marketingu, nikoliv z technické podpory :)
Oficiální zástupce značky GENEVO.
www.GENEVO.com
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Neznáte mne, tak mne prosím nesuďte, ano?!
Na rozdíl od vás, já tu firmu, kde pracujete, znám velmi dobře ještě z dob, kdy jste chodil na základku ;-)
Takže asi tak - nevěřím. Mohl bych zde použít také jedno přísloví: koho chleba jíš...
...technická podpora zadá marketingovému oddělení úkol a ten jej zprocesuje. Nic neobvyklého a vypadá to líp, než udělat svolávačku a přiznat tak otevřeně, že někde je chybka.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Michaelkgt
Dítě v autě

Příspěvek od Michaelkgt »

řidičBOB píše: pon 03 bře 16:51 Neznáte mne, tak mne prosím nesuďte, ano?!
Na rozdíl od vás, já tu firmu, kde pracujete, znám velmi dobře ještě z dob, kdy jste chodil na základku ;-)
Takže asi tak - nevěřím. Mohl bych zde použít také jedno přísloví: koho chleba jíš...
...technická podpora zadá marketingovému oddělení úkol a ten jej zprocesuje. Nic neobvyklého a vypadá to líp, než udělat svolávačku a přiznat tak otevřeně, že někde je chybka.
Odpovím už soukromě čistě za sebe.
Ano, tento kolovrátek všichni známe, slyšeli jsme mnohokrát a za ta léta co vaše ataky sleduju si stojím za tím, že moje rčení sedí a nejde o žádný soud. :) Naopak vy mě samozřejmě odsoudit a nařknout ze lži můžete, bez důkazů, na základě vlastního historického přesvědčení :-bd
Možná onu firmu znáte ještě z dob kdy se jezdilo vlevo, ale věřte mi, že se jen za posledních 15 let razantně změnila, ve všech směrech, včetně lidí. A my co děláme věci jinak, srdcem a s fokusem na zákazníka, můžeme vaše rýpance maximáně tak dál nechápat :-?? Jestli se o tom chcete přesvědčit sám, přijeďte klidně na kontrolu ať i vidíte jak probíhá :)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

To víte, že jo ;-)
Každý ať si to vyhodnotí podle sebe. Jedno staré židovské přísloví ale praví: nejdražší věci v životě jsou ty zadarmo.
Tím bych to uzavřel.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

Jeden by řekl, že se vzrůstajícím věkem člověk získává náhled, klid a umí věci posoudit a řešit s nadhledem a noblesou. A přenést se přes svůj historický pocit křivdy, ať už zdánlivý, nebo skutečný, neumím posoudit, neseděl jsem tenkrát vedle, ale na tom dnes už nezáleží.
Ale jak je vidět, bohužel, někomu ani relativní stáří nepřineslo klid na duši a stále se musí utápět ve svém vzteku a zmaru.
Nebo je to jen obyčejná marketingová snaha o nenápadnou propagaci produktu, pro který zrovna pracuji?
Ať je to tak nebo tak, RIP.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Já bych se na tvém místě raději nevyjadřoval.
Víš, lidé se nemění - když jednou jedeš byznys lajnu v nějakým stylu, tak to jedeš pořád.
Můžeme se klidně pustit do hlubšího rozboru, jak ta firma fungovala… Takže tvrzení, že to děláme srdíčkem, mne opravdu od srdce rozesmálo.
A jen tak pro info - nikdy jsem pro žádnou firmu v tomto oboru nepracoval a nepracuji. Ale to ty moc dobře víš ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

To sem zvjedaff, esli to byla jen nějaká nahodilost nebo signalizace něčeho trvalejšího: Protector v bramborovi2 fčíl dostal (zblízka) plný zásah lejzrem z PaChové oftáky na průtahu I/35 HBečvou (nepřekračoval sem) a po chvíli "porucha parkovacího asistenta". Sem zastavil, scípnul to, znova nastaroval a OK. Musím to holt sledovat... a dyž sa to bude opakovat, tak budu asi muset do AR.net.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět