BMW Divize
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
Ked vidim toto video tak mam chut si omlatit hlavu o stenu, ze som si viac nevazil a neuzil tu M135i (z terajsieho pohladu) zo starej skoly, ktora mi kedysi v garazi parkovala a isla do sveta
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
Kruciš, už zase narážím ne toho svojeho geronta (= sklerotika): brambor2 je RWD s poměrně lehkým zadkem, dyž nasněží tak mívám poblém dojet / se vyhrabat dom/vyjet od domu na hlavní (ca 12%) a proto dávám do kufru ca 60 kg železný výpalek (kruh). Neska nasněžilo a.... já nemůžu to závaží nikde najít a nepamatuju si, kam sem ho dal. Žeby do sběru? 
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Fčíl sem zase bramboprovi2 udělal něco, co se mému svědomí strašně příčí = studený start, popojet o (doslova) 5m a chcíp. Snad mi to (vybočení - normálně dycky po studeném startu aspoň 10-15km aby se pořádně prohřál) odpustí. 
No co, se zkondenzovalo trochu vody do oleje a ve výfuku, přiště se to zas odpaří.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
Neska ráno (poprvé tuhle zimu) mi svor vzadu (asi) zachránil brambora2 před újmou, byly +2 ale na cestě ledoffka a já moc přidal, díky svoru ale auto nešlo šejdrem/do smyku. Uffff.
Asi mám jinou představu o tom, jak funguje svor.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Auto jde "šejdrem" = obě zadní kola se prokluzují = práce svoru.
Bez svoru máš imo větší pravděpodobnost, že alespoň jednomu kolu zůstane adheze = auto nejde "šejdrem". Díky svoru máš čitelnější chování při smyku/driftu...
Bez svoru máš imo větší pravděpodobnost, že alespoň jednomu kolu zůstane adheze = auto nejde "šejdrem". Díky svoru máš čitelnější chování při smyku/driftu...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Já tomu rozumím (a mám vyzkoušeno na cca 200tis km a dvou RWD) jinak - díky svoru obě kola zabírají/prokluzují +/- stejně = auto nejde šejdrem.
- Lachende Bestien
- Letec
Že by při prokluzu obou kol byla menší pravděpodobnost smyku než při prokluzu jednoho? 
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Každý den umírá po nárazu auta násilnou smrtí zhruba 3300 lidí - hlavně chodců, cyklistů a motozyklistů.
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Každý den umírá po nárazu auta násilnou smrtí zhruba 3300 lidí - hlavně chodců, cyklistů a motozyklistů.
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender