Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Onboard videa

Příspěvek od řidičBOB »

soon...
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brnenska.odchytova »

Tchyně už zase bourala? Přítelkyně vám nadává, že jezdíte jako šílenec? Strejda znovu vyjel s dvojkou pod žílou? Sousedovi praská cévka pokaždé, když musí zastavit na přechodu? Pojďte se podívat, že zdaleka nejsou sami a že jsou i mnohem horší. Pojďte se podívat na výběr těch nejlepších z nejhorších řidičů za rok 2024.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Neuvěřitelné, jak jsou řidiči schopni ignorovat 3 houkající auta...navíc profík, co má CE, profesák a teď jsem se dozvěděl, že i psichotesty (opsáno doslova), na kterých by vyletěl každý druhý řidič osobáku a motorky :D
soon...
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Nedávno jsem dojel na kruháči pod dálnicí nějakou nákupní tašku řízenou ,,paní řidičkou" jela jako ve snu snad krokem. Od FM přijížděl policejní Transporter na majáky a normálně museli zastavit, protože nákupní taška pokračovala nerušeně vpřed směr dálnice :ympray: a tohle jezdí v provozu...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Nějak jsem tam nenašel asi nic závadnýho... Možná tak v čase 10:29 mohl kousek popojet dopředu, ale tam spíš vadila ta dodávka vpravo a v těch 11:30, nevím no - tam je to debilní, že se řadí auta vlevo a když to tam vyslal, těžko mohl dělat už něco jinýho a chtěl se jim uhnout a ne je držet za sebou no.
Já se řadím až nahoře, protože vpravo je šrafování a lze mě tam objet :-D

Spíš mě překvapuje manévr toho řidiče s majákem v čase 12:53, proč jako nezůstal v koloně a objel kamion z druhé strany.. Ne že by to něčemu vyloženě vadilo, ale je to divný a nevím kde bral jistotu, že ho tam nezavře kabinou

Ale dobrej marast vzniká V Holešovičkách do centra v místě, kde vzniká bus pruh - spousta lidí reaguje včas a uhejbá do bus pruhu, a pak si IZS zbytečně musí razit cestu místo toho, aby jeli tím bus pruhem.
Všiml jsem si, že leckdo nahoře to houkání vypne, v klidu si vjede do bus pruhu a pak to zase rozpálí. Tam kde vzniká ten bus pruh, by měli dát do pravého pruhu kříže - čehož by ve finále využily možná i ty autobusy, protože by mohli jet v klidu levým, když pravej do Blanky stojí
Chápeš to?
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

že i psichotesty (opsáno doslova)
Tohle už tak nějak ignoruju, když mi to píšou lidi co maj prokazatelně střední... kouknu do našeho chatu a tam perly jako mislím, pochibuju a nevím co jsem tam nedávno ještě viděl. Myslím že jsem tam viděl právě i vyděl :-D
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

To, že má někdo střední, nic neznamená. A protože se v ní naučil jen tohle, proto jezdí s mixem.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ono dneska nic neznamená bohužel ani to, že má titul.
Kamarádka studuje jednu VŠ na Smíchově - 33t za semestr. Nechci říct, že je momentálně zaostalejší, ale na VŠ fakt nemá.
Další studuje stejnou školu kterou “navštěvoval” i JUDr. Hašek - Sládkovičovo. Samo, platí školené. Už je Bc. a ještě tam nikdy nebyl. Vše online. Za rok bude promovat.
soon...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

TD: tak já nevím - je tam rovinka dolů, takže kdyby koukal, co se za ním děje, mohl udělat místo nebo vyjet nahoru jako ty, aby ho objeli. Což tedy mohl učinit i teď a ne tam stát jako debil.
soon...
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

řidičBOB píše: úte 24 pro 12:12 Ono dneska nic neznamená bohužel ani to, že má titul.
Kamarádka studuje jednu VŠ na Smíchově - 33t za semestr. Nechci říct, že je momentálně zaostalejší, ale na VŠ fakt nemá.
Další studuje stejnou školu kterou “navštěvoval” i JUDr. Hašek - Sládkovičovo. Samo, platí školené. Už je Bc. a ještě tam nikdy nebyl. Vše online. Za rok bude promovat.
A pak se ta pakáž ze státního ohání tím, že větší průměrná mzda / plat je u nich způsobena tím, že mají více VŠ kvalifikovaných profesí.
Rozdávaj se ty tituly úplně zadarmo, hodnotu to nemá žádnou.
Já vo tom něco vím :D
black on black, petliter, jebem na too :ar!
Odpovědět