BMW Divize
Re: BMW Divize
Jo on to je docela casty problem, nekdy pomuze to poradne ocistit mydlovou vodou, ale ani to mi uplne nepomohlo a zachvili to bylo zpet.
https://www.babybmw.net/threads/creakin ... 0i.149864/
To od bmw je pry krytox 205, ale nikde nevidim ze by to slo sehnat za rozumnou cenu a uplne se mi za to nechce vyhazovat penize pri nejistem ucinku.
https://www.bimmerfest.com/threads/keep ... ics/609222
https://www.babybmw.net/threads/creakin ... 0i.149864/
To od bmw je pry krytox 205, ale nikde nevidim ze by to slo sehnat za rozumnou cenu a uplne se mi za to nechce vyhazovat penize pri nejistem ucinku.
https://www.bimmerfest.com/threads/keep ... ics/609222
Tak. Už zase brmbrmbrm. Hurá! A s výměnou baterky to nijak nesouviselo - prostě jen autovrak, uhnila kostra. Mám ale pořád ty svoje autovraky stejně ráth.pavproch píše:odpoledne sem jel brambora2 nakrmit a od benzinky už neodjel (až na vleku) - totalní mrtvola, někde něco umřelo v elektrice (otázka ale je, esli to má nějakou souvislost s tou výměnou baterky nebo jen shoda náhod u autovraku).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
God bless R6 N52, to je prostě samet na duši ve fšech jízdních režimech (a hlavně dost kontrast po týdnu ježdění s Pindicou a jejím slabounkým R4 1,2i 44kW). :lovestruck:
Už nebudu (yezdit bez registrace nové baterky do DME). Nedalo mito, fčíl mám čas (sedím fprci, čekám na pošťáky = strážní služba, nudím se), taxem vzal Launch a hrál sem si s tím - postup: Speciální funkce-registrace baterie-BMW zase (stejně jako minule) nefungoval, ale postup BMW- speciální funkce - registrace baterie už jo. Nová baterie registrovaná v DME. Hurá! Ten Launch fuckt umí hodně, jen je třeba zkousnout tu strašnou English a zvolit fungující postup....pavproch píše: ↑pon 09 pro 13:47 Nová baterka je tam, vynulovaný BC nastaven, registrace nové baterky v ŘJ ale neúspěšná (Launch NATO má spešl oddělení "battery registration", naklikal sem to tam ale řve to na mě pin15 off i dyž je on. Nemám fčíl čas to řešit dál, budu holt yezdit bez registrace. Doufám, že budu yezdit.
Ježyšykriste, to sem si zase pomoh.... IT lama si znefunkčnila tu svoji diag Launch. Poté, co sem ji odpojil od brambora2 (ještě fungující) sem si fšimnul, že v oddělení update svítí upozornění, že jsou nové aktualizace, taxem je nai(g)nstaloval a..... fčíl sa Launch už nepřipojí (vůbec) k OBD.... mně mrdne, du to študit, čo stým.
EDIT: Já to vzdávám, prostě to s OBD mluvit nebude a nebude - furt sfítí svítí červená místo zelené. Zkoušel sem všecko možné (odinstalovat aktualizaci to bohužel neumožňuje) vč. factory resetu. Ne. Du to "reklamovat".
EDIT: Já to vzdávám, prostě to s OBD mluvit nebude a nebude - furt sfítí svítí červená místo zelené. Zkoušel sem všecko možné (odinstalovat aktualizaci to bohužel neumožňuje) vč. factory resetu. Ne. Du to "reklamovat".
K čemu slouží ta složitá registrace autobaterie? Jaký to má smysl? Na všech 3 autech jednoduše vyměním autobaterii nový kus za starý a jede se dál.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Bylo mi vysvětleno, že dobíjení baterky za jízdy je "různé", pro starou a novou baterku = proto tou registrací říkáš autu "máš novou baterku".
Ale to bude až u novějších aut, ne? Možná vrtule jako prémie to už měla dřív.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Pokud vím tak se to dělá i u Škodovek od Octavie III. Netuším jestli to je opravdu důležité pokud se vyměňuje za parametrově stejnou, stejné kontrukce (např. EFB ta EFB).
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
V létě jsem nechal vyměnit u O3 původní OEM Vartu za novou Exide, obojí EFB. Mechanik nic neregistroval a auto jezdí v pohodě.